צעדים של הכנה...

צעדים של הכנה...

קודם כל, שבוע מצוין לכולם! :) מה שלומכם? הרבה זמן לא הייתי כאן... ז"א אני קורא באופן סדיר, אבל לא תמיד יש לי מה להגיב. כידוע, נכנסתי למסגרת צבאית אינטנסיבית עם חבר'ה מדהימים, אבל בעלי חסך של הכרות עם הקהילה הגאה. כמו כולם, הם מכירים הומואים רק משידורי הטלויזיה של המצעדים המזוויעים. ומבחינתי - אני חצי רגל מחוץ לארון... אומנם לא מדבר על הנטיה בריש גלי, אבל כן מרגיש חופשי (רק לאחרונה) להגיד ולעשות כמעט כל דבר. היה איתנו בבסיס הומו נשי אחד, שהקורס שלי החליטו להתאכזר אליו ולצחוק עליו בגלוי. אשכרה מתבדחים על חשבונו. מעבר לכך שאני יודע בוודאות שההומופוביה מפעפעת בדמם, המקרה הזה עורר אצלי מחשבה: מה אם ככה הם צוחקים עליי מאחורי הגב שלי? ולכן התחלתי לפעול בצורה קצת שונה... אקטיבית ולא שתקנית, להחזיר להם, להגיב, להילחם, לא לשתוק.. לא להיות החמור הזה שכולם קופצים על הראש שלו בתור הבדיחה היומית. אבל לאחרונה הבנתי משהו: הרי אנחנו הולכים לשרת תקופה ארוכה ביחד... ואני מעוניין להרגיש בנוח. ובדיוק כמו בתיכון - יוצאים מהארון, קצת רעש ובלאגן, טיפה הומופוביה, ואז הכל נרגע... פתאום זה עובר מסדר היום. שוכחים מהעניין... החלטתי להפסיק להכחיש ולעשות צעד אקטיבי בעניין - אין לי עוד ממה לפחד, אמא שלי במילא יודעת... בזמן מצעד הגאווה ביום שישי הקרוב אפקח להם את העיניים - שיראו את אביאל האמיתי. אם ממילא אני סופג את ההומופוביה בארון או מחוצה לו, אז לפחות שארוויח מזה את החופשיות שלי. "זה כמו ההבדל בין להיות מובל בכוח אל הזירה שבה תיאבק על חייך, לבין הכניסה אל הזירה מתוך בחירה, בראש מורם..."
שיהיה לכם שבוע טוב, יקיריי.

Nחמן

New member
אביאל יקירי!

שמח לראות אותך כאן לאחר היעדרות ממושכת ומקווה, שתנאי הצבא יאפשרו לך יתר פעילות בעתיד בפורום. חבר! אתה חסר!
לגבי המצעדים - דעתי ידועה ולא ארחיב את הדיבור. האם יש סיכוי לראות אותך השבת? מה דעתי על ההומופוביה בצבא? לענות אפשר לענות בצורה ישירה בלי בושה. בלי קשר לנטייה. הומואים הם בני אדם יוצרים ותורמים לחברה. הנטייה המינית של אדם איננה מעניינו של איש. כל אחד רשאי לעשות מה שבא לו כל עוד איננו פוגע באחרים. הגיע הזמן להפסיק לצחוק ולכבד כל אדם בלי שום קשר לנטייתו. יכול להיות שאותו סטרייט הוא לא יוצלח ואילו ההומו מוכשר וכן להיפך. הנטייה איננה קשורה לא לאישיות ולא להצלחה. מקווה לראותך לעיתים תכופות יותר ובכל מקרה בהצלחה בשירות הצבאי.

איזו תגובה מחממת. ../images/Emo13.gif

נחמן, התגעגעתי אליך!!!!!! חסרים בעולם אנשים איכותיים ומועילים כמוך, בנאדם יקר שכמותך.
כ"כ שמחתי ונהנתי לקרוא את ההודעה הזאת שלך, ובהחלט חיזקת אותי.
וכן, הצבא קצת מונע ממני כרגע, אבל כמו שאמרתי: אני קורא באופן קבוע =] לפחות זה.
וגמאני מאד מקווה שבקרוב מאד אוכל לחזור לכתוב באופן סדיר בפורום, בעז"ה. בנוגע לשבת, בסוף שחררו אותנו הביתה למרות שהיינו אמורים לסגור שבת, ולכן גם לא תיכננתי להגיע לשבת למרות שממש רציתי!!!
תודה רבה רבה נחמן!
שתהיה לך שבתשלום ומבורכת!

Nחמן

New member
מה קרה??? ../images/Emo4.gif

כתבתי משהו לא בסדר? בסך הכל הבעתי דעה גלויה. אינך חייב להסכים איתי או עם כל אדם כדי לכבד אותו. צריך להבין, שהחברה איננה מושתת על דעות אלא על מעשים. דומה, שהגיע הזמן להציג את ההומואים לא דרך המצידים, שחושפים דווקא את הצד הקיקני שבהם, אלא דרך המעשים. כן! אני אדם משכיל ותורם לחברה יותר מאשר ההמופוב הבטלן, שלא עושה דבר כל היום מלבד הבעת השלילה. חוץ מזה אני שמח למצוא אותך כאן ו... את מי אני רואה מגיב להודעתך? מרי!!! איזה יופי! רק תאמר למרי, שהפורום מחכה לו וגם אביאל. אולם אביאל בצבא והפורום חופשי מצבא. אוהב את כולם ו... נהניתי מאוד מהשבת. פרטים יבואו.

מרי לנ3ח

New member
../images/Emo23.gif לאב לאב לאב יו!! מואהה!!

מה איתך ברנש? אנחנו צריכים לפטפט...

למעלה