צעדים ראשונים כאן

צעדים ראשונים כאן

חברה נוספת מפורום פוריות מצטרפת אליכם. הרבה זמן אני כאן ברקע ועכשיו עשיתי את הצעד הראשון - התקשרתי לשירות למען הילד וביקשתי לקבל את הטפסים, והחלטתי להצטרף גם אליכם. לקח לי הרבה זמן לשכנע את ערן שזה הצעד הנכון. אני חושבת שכשלון טיפול ה-IVF הראשון הביא אותו להסכים איתי. אז במקביל להמשך החתירה הבלתי נלאית לקראת ילד ביולוגי, אנחנו נצטרף לתור הממתינים לאימוץ. שתהיה לכולנו שנה מלאה באהבה מרב

עינתפ

New member
מרב, הוי כמה שכייף לראות זוגות

שמצטרפים לכאן, בלי להפסיק את הטיפולים. אני חושבת שזהו הצעד הנכון ביותר לעשות. גם אנחנו אימצנו את שי בגיל 8 חודשים כייף אמיתי. והנה ממשיכים לטיפולים. שיהיה בהצלחה בשני הכיוונים. עינת

מיכל@ל

New member
עינתי

איך את מחזיקה מעמד עם הטיפולים יחד עם הטיפול בשי ? את גיבורה,את יודעת ? מחזיקה אצבעות חזק חזק שתספרי לנו בקרוב שאת בהריון

עינתפ

New member
עשיתי שני טיפולים שנכשלו.

היתה הרבה עזרה מאחותי ומאמא שלי, אבל בכל זאת כלום שוב שלילי. בנתיים אנחנו בבניה. מוסיפים חדרים לבית, צריך עוד לילדים שיבואו, מקווה להתחיל בעוד חודש,חודשיים. ובטוח מחכה לספר שאני בהריון.

מיכל@ל

New member
עינתי

אני מאמינה בכל לבי שעשיה שכזאת כמו הרחבת חדרים ,פותחת חדרים בלב ומכינה את הגוף [ואת הנשמה] לילדים שיגיעו. אני מעריצה אותך על הכוחות שלך ,לפני שאימצנו את עדי חשבתי שאחרי שנאמץ אני אולי אחזור יום אחד לטיפולים אבל לא מצאתי אף פעם את הכח הנפשי לעשות את זה [אפילו שאני שלמה מאוד עם ההחלטה שלנו
]. מה הרופאים אומרים ? איך הסיכויים ?

עינתפ

New member
קודם כל בוקר טוב

הרופאים לא מרימים ידים. אין שום סיבה שאני לא אכנס להריון. היו לי שני הריונות כימיים ככה שהכל עוד פתוח. גם דרור ואני לא מרימים ידיים, אומנם היינו בטוחים שאחרי חופשה של שנה וחצי מטיפולים על הטיפול הראשון יצליח, הייתה התמותתות אבל ממשיכים הלאה, אין ברירה. אין לי ספק ואני גם בטוחה שיום יבוא ואני אהיה בהריון.
בוקר טוב. עינת

מיכל@ל

New member
זה סימן טוב ../images/Emo20.gif

הלוואי וזה יקרה בקרוב קרוב... תמשיכו להיות חזקים את ודרור ושי המתוק,אתם בדרך הנכונה

מיכל@ל

New member
ברוכים הבאים מרב וערן ../images/Emo23.gif

כל כך חשוב לדעתי שנשים תדענה שהן יכולות להרשם לאימוץ ו"לשכוח" מזה למשך כמה שנים או עד שהטיפולים יצליחו [מה שיבוא קודם],כל הכבוד על האומץ והיכולת להביט קדימה ולעשות את הצעד. אני מאחלת לכם שהחתירה תסתים בקרוב ושהאושר המיוחל יגיע

../images/Emo51.gif על קבלת הפנים החמה

אני כבר לא רואה בצעד הזה עניין של אומץ. אנחנו כבר כל-כך רוצים ילד שנוכל להעניק לו חלק מאהבתנו האדירה, שזה כבר ממש כואב. אני חושבת שנצטרך מנות גדושות של אומץ מאוחר יותר, כשיגיע השלב של להסביר למשפחה, אבל דיה צרה לשעתה. מאחלת לכולנו שנה טובה מלאה באהבה מרב

מיכל@ל

New member
מרב

זוכרת היטב את התחושה הזאת ואת הצורך להחזיק עכשיו בידים את הילד שלי ואת הכאב של האין... אני מאחלת לכם שתופתעו מהתגובות החמות שתקבלו מהמשפחה [כפי שרובנו הופתענו]

אולה *

New member
כל הכבוד, מרב וערן!

זהו צעד אמיץ ונכון. גם אנחנו עשינו אותו לא מזמן. ואני מאחלת לכולנו להצליח בקרוב!
אולה

ברוכים הבאים, אחים יקרים

טוב לראות עוד אחים מצטרפים לפורום הזה. נצעד יחד לקבלת הילדים, ילד מאימוץ, וילד/ים מהריון. נצעד יחד אל האושר אתם, אולה ופיטר ואנחנו. בהצלחה. שרה והמחייך

למעלה