צנרת השחלה או SP?

אסיא10

New member
צנרת השחלה או SP?

מה היתרונות ומה החסרונות ומה עדיף בשורה התחתונה?

כמי שעשה את הצנרת והביוב במו ידיו

אז פקסגול עדיפה כי היא יותר פשוטה ואין צורך במכשיר לחיצה שלא משתלם למי שזה לא מקצועו לרכוש אחד כזה , למרות שהספק שלי הציע לי מכשיר בחינם לתקופה של ביצוע העבודה העדפתי פקסגול כי בעתיד לא אצטרך להשיג מכשיר לחיצה לתיקונים . היה לי נסיון טוב עם הצנרת הזו בבית הקודם . לאינסטלטור בהחלט עדיף לעבוד עם SP זה הרבה יותר קל ונוח . אם תחליט על SP תבצע בדיקת לחץ עם משאבת לחץ למשך 24 שעות . ולא לאפשר לבצע העברת קוים מתחת לריצוף אלא בקירות בלבד. ללקוח הבדלי האיכות באם ישנם בין שני הסוגי הצנרת לא ניתנים לכימות .

מאגר

New member
העדפה ל SP

עדיף צינור SP מצינור פקס מסיבה פשוטה הוא יותר עמיד לאורך זמן

תרדו לעם...

ותרגמו לנו על מה אתם מדברים

מאגר

New member
תרגום פשוט

אם הצנרת כל כך טובה למה אני צריך אפשרות לשלוף אותה צנרת שאינה מכילה מתכת סביר להניח שאורך חייה קצר יותר מצנרת המכילה מתכת. צנרת SP הינה צנרת אלומניניום מצופה P.V.C מבפנים ומיבחוץ אינה צוברת אבן קלה להתקנה ומחירה זהה לצנרת פוליאתילן מוצלב (פקסגול )הניתנת לשליף צנרת פקס גול עשויה לתפוצץ בשינויי טמפרטורה של המים בקייץ ובחורף.

מעניין

לנו המליצו בכל מקום על הצנרת הנשלפת למרות שעדיין לא הבנתי מה ככ טוב בה, אם גם כאשר היתה בעיה האינסטלטור לא חשב פעמיים ושבר חלק מהקיר על מנת למצוא את הבעיה ועכשיו אני מבינה שהיא גם עלולה להתפוצץ
ותודה על התרגום

למעלה