צנרים ומה מכינים?<

ady18

Well-known member
צנרים ומה מכינים?<

אצלי ספגטי בולנז ואצלכם?<

pirge

New member
גאיה? האורז משולב בפנים עם עדשים? א

אפשר מתכון? תודה רבה.

בשמחה - אורז ועדשים אדומות.

כוס אורז בסמטי שטוף ומסונן. חצי כוס עדשים אדומות שטופות ומסוננות. 2 כוסות מים קרים. שמן ותבלינים. לחמם מעט שמן זית בסיר בינוני, להוסיף את האורז ולטגן קלות, להוסיף גם את העדשים ולטגן קלות, לתבל במעט מלח/אבקת מרק ואפשר גם מעט כורכום או בהרט (אני מוסיפה). מערבבים הכל יחד ומוסיפים שתי כוסות מים קרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות בלבד. טעים ובריא!

pirge

New member
../images/Emo91.gifמקרונים של אשת הספר

שהביאה אתמול איילת שלנו. 14:34 | 22/07/06 מקרוני של אשת הספרו ayeletba ו הישר מהמספרה לצלחת - הכנתי אתמול ונטרף עד תום. טעים טעים טעים. מתכון פשוט, מרכיבים פשוטים וכל כך טעים! וגם הילדים אוהבים. מאוד (וגם אני...) חב' מקרונים (אני השתמשתי בקצרים) 1 בצל גדול חתוך לקוביות 4 כפות שמן (לא זית) מלח ופלפל כף אבקת מרק בטעם עוף ליטר מים רותחים. 1. ב-4 כפות שמן מטגנים בסיר גדול יחד את המקרונים היבשים והבצל כרבע שעה תוך ערבוב מתמיד וגירוד הסיר. חלק מהמקרונים נחרכים קלות וזה בסדר! מוסיפים מלח פלפל תוך כדי. 2. אח"כ - מוסיפים כף אבקת מרק ומים רותחים (בזהירות!) ומביאים לרתיחה (מיד רותח). טועמים את הנוזלים של התבשיל ומתקנים תיבול. 3. מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות על אש קטנה ומערבבים מידי פעם. מכבים אש ונותנים לתבשיל לעמוד סגור עוד 10 דקות לפני שמגישים. התבשיל הסופי הוא ללא נוזלים והאטריות יוצאות רכות וטעימות אבל לא קבעצ'יות. תהנו! הערה של פירגה: לא היה לי מרק עוף--אז שמתי כף אבקת מרק בצל ורק אחרי שהוספתי את המים הרותחים,טעמתי והוספתי מלח ופלפל לפי טעמי. מומלץ בחום. תודה איילת.

Y A E L I 37

New member
גם אני הכנתי אותם עכשיו

עם עוף קריספי... יצא מעדן... פירגה המקרוני יצאו לך יאמי..

pirge

New member
יעלוש, אבקת המרק בצל הוסיפה צבע ו

וטעם. הוספתי את המלח והפלפל רק אחרי טעימה. יאמי. אומץ ואומץ. תודה.

pirge

New member
קציצות טחון ----- מיני

2\1 קילו בשר טחון 2 ביצים הרבה פטרוזיליה קצוצה 4\1 כוס מי סודה כף קטשופ תפוח אדמה מגורר בצל מגורר 2 שיני שום מגורר מלח, פלפל שחור, פפריקה,כמון,קינמון. מערבבים ומוסיפים כמה כפות פירורי לחם בערך 2\1 כוס. ללוש היטב ביד. לטגן בשמן נמוך קציצה אחת ולראות איך יוצא. להמשיך את כל הקציצות.להכין את הקציצות בידיים לחות. אני מכינה ספל עם מים ומדי פעם טובלת את האצבעות שיהיו לחות. להכין כדורים קטנים ולשים במחבת על השמן החם. במזלג לשטח את הכדורים טיפהל'ה. להשחים היטב היטב מ-2 הצדדים. תהנו.

Y A E L I 37

New member
מממ קציצות כלבבי ../images/Emo3.gif

יש לי במקפיא בשר טחון... אפשר להכין 1/4 חזה טחון ורבע בשר טחון? אכין למחר בצהריים.. תודה

למעלה