צניעות!

eclipse angel

New member
צניעות!

הומו אמיתי לא צריך לצעוד ברחובות כמו אורחת עבדים למכירה הומו אמיתי יראה לעולם שלהיות הומו זה לא בהכרח להיות זונה הומו אמיתי יתנהג בדרך ארץ ובכך יזכה להערכה בעניי הקהילה שלנו דורשת טיפול מהשורש.. ומהר ולפני שמתכוונים לשנות את העולם (עם שיטה כזו לא נכונה)- השינוי יתחיל בתוכינו להיות בהפגנות ולהחזיק "בתחת זה יותר טעים" כמה שאולי יש אמת בדבר (בכל זאת הומואים...) הדבר הזה או הליכה בלבוש פילוספי (יותר רוח מחומר) מייצג את הקהילה לא נכונה (אני רוצה להאמין שזה לא באמת מי שאנחנו) אפשר להיות זבל? מכלילן? טוב, גם ככה בטח 90% כבר חרצו את דיני בעניי יש קשר בין היות המצעד כמו שהוא (פרובוקציה קצת יותר מהמשט) לבין שרוב ההומואים שמאלנים אני לא רוצה להישמע כמו הציור השבועי לילד- ומצד שני לא רוצה לפרט כי זה לא יעזור אבל אנא ילדים חבבים- מצאו את ההבדל

avitano

New member
רבע גזענות, רבע בורות, רבע דעות חשוכות ורבע..

תשלים את החסר אין לך שמץ של מושג למה נועד המצעד כנראה ובטח שראית אותו רק פעם אחת בטלויזיה, ומה שרצו שתראה 98% ממשתתפי המצעד ב 3 השנים האחרונות בהם השתתפתי בעצמי היו לבושים בלבוש צנוע, חולצות/גופיות, מכנסיים... אולי מעט פה ושם היו עם מינימום ביגוד, אבל את זה יש בכל אוכלוסיה איך הכללת ככה אוכלוסיה שלמה? מה זאת הבורות הזאת והמרמור הזה? נשמעת כמו הציור השבועי לילד בדיוק - ילדותי ומיותר

../images/Emo45.gif מה היה המצב בלי מצעדים במשך 30 השנים

מה היה המצב בלי מצעדים במשך 30 השנים שעברו? לולא הפגנות ומצעדים שהיו ב 30 השנים האחרונות, היינו עדיין ב 1975 מבחינת מעמד ההומואים בארץ וכך זה היה נראה: זורקים הומואים משירות קבע (כפי שעשו לי) בעלי בתים מסרבים להשכיר דירה להומו המשטרה רודפת ומכה הומואים ברחוב ובגנים ציבוריים מעסיקים מפטרים הומואים ממקומות עבודה הומו שנרצח נחשב כמו חתול שנהרג, המשטרה והציבור נדים לו ואומרים:"זה היה צפוי, הרי הוא היה הומו" אין פורום להומואים באינטרנט, ומחוסר ברירה נפגשים רק בסתר בגנים ובבתי שימוש ציבוריים אתה רק צריך להסתכל על שכנותינו: ירדן, מצרים, סוריה , ואתה יכול לראות מה מצב ההומואים במָקום שבו הם מעולם לא הפגינו ולא צעדו מפחד החוק.

Nחמן

New member
ומה המצב היום?

יש מעט יותר פתיחות אבל עדיין המצעדים גורמים קבס לרבים. אל תשכח, שמאז 1975 בגרנו כולנו. גם המדינה. הרבה דברים השתנו בה ללא הפגנות וללא מצעדים...

ישנן ארצות שלא בגרו, משום שלא היו הפגנות

ארצות אלו יישארו תקועות באותו מצב, עד שיהיו גם שם הפגנות ומצעדים. כך עובדת ההסטוריה - השינויים לא קורים מעצמם, אלא בגלל כוח מניע

Nחמן

New member
הבל הבלים!

בדרך כלל אלו ארצות מוסלמיות פאנאטיות. שום מצעד בשום מקום בעולם לא ישנה אותן.

אתה קוהלת? ../images/Emo13.gif גם באפריקה ארצות רבות נוצריות

מדכאות הומואים בדיוק כמו שהמערב דכא עד לפני 20 או 30 שנה. לדעתי, גם אם ישנם כאלה שמחליטים לא לצעוד במצעדים בארץ, עליהם לפחות להכיר ולהדות בדם, יזע ודמעות, שוותיקי ההומואים הישראלים חוו, בשעה שפילסו את הדרך עבור הו"ד וחברותא. על כולנו להודות שאותם מפגינים וצועדים הביאו למודעות וקבלה בענייני הומואים ישראלים, שלא היו מושגות בשום דרך אחרת. כך עשו בארצות המערב כולן, ואני מקווה שיום אחד יעשו גם בארצות אפריקה המדכאות הומואים, ואולי...אולי יום אחד גם בארצות מוסלמיות. על גבי השבילים הסלולים הנ"ל , צועדות עכשיו הו"ד וחברותא. בל נשכח!

Nחמן

New member
אופיר!!!!!!!!

למה לא היית בשבת הו"ד? שבת אחת כזאת תורמת להבנה החיובית פי אלף מאשר מצעד אחד. ההישגים של הו"ד רבים הרבה יותר מאלה של ציבור ההומואים בכלל. חד-משמעית אני מסכים עם הרב רון. אני מרגיש הרבה יותר תועלת בשבת זט מאשר במצעד ריק ללא תוכן. בכל רגע מהדהדים בי דברי חז"ל: "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא". אנשים בעלי ערך אינם זקוקים למצעדים והראייה היא: ראשימת ההישגים של הרב רון (וגם לא מעט של "חברותא") עולים עשרת מונים על אלה של המצעדים. אין צורך לנסתכל על הלבוש. מצידי יכולים הצועדים לצעוד בתחתוני מיני-מיני. איך אומר המשורר? "לא חשוב הבגד. העיקר - מה שבפנים..." (מתוך שירו של יהורם גאון "קיץ אחד של כושר"). ואני מסתכל על המובן הפשוט של מילים אלו. כל הצועדים מבקשים להבליט את זהותם הבמינית, כאילו היא העיקר. מה יש בפנים? כלום! נאדה! אז בשביל מה המצעד? להראות את מה שאין לי?... אין לי ספק, שלו היית מגיע לפחות פעם אחת לשבת משותפת, היית מסתכל על הדברים קצת אחרת.

Nחמן, קצת נסחפת. אין צורך לזלזל בהישגי הקהילה

שהושגו בעמל רב. עם כל הכבוד לפעולותיו של הרב רון (ויש הרבה כבוד)- הבנה ואמפתיה להל"בים בחברה הדתית (אנחנו עוד רחוקים שנות אור מלהשיג זאת עבור הטרנסג'נדרס), היא אמנם חשובה, אבל חשיבותה פחותה בהרבה מזו של הסרת האיסור הפלילי על יחסי מין בין גברים, לדוג' (אני חושב שקצת יותר בסיסי להיות מסוגל לשמור על חירות מינימלית הקיימת מחוץ לכלא, מאשר שמגזר מסוים בחברה יתחיל לקבל אותך קצת יותר..), ובעיני גם מזו של השגת שוויון מלא (שהושג ברובו תודות למצעדים), כולל בתחום הנישואים וההורות (שעליהן עדיין יש להלחם). זה בהחלט עניין של השקפה אישית, אבל לי יותר חשוב שיאפשרו לי להביא ילדים, מאשר שאנשים שסובבים אותי יקבלו אותי. השאלה היא כמובן מה מטרותיך- אם אתה קבלה מצד הרבנים היא בראש מעייניך- ברור ששבתות הו"ד חשובות יותר. בעיני, ובעיני אנשים רבים נוספים, הזכויות שלי כאזרח במדינה הזו, האפשרות שלי לחיות את חיי כפי שאני רוצה (בגדר הסבירות, כמובן), הן החשובות ביותר- ולכן להפגנה על זכויותינו, המכונה "מצעד הגאווה", יש חשיבות גדולה יותר. ומעבר לכך- קשה לי להאמין שאתה באמת חושב שהיה קם ארגון של הלב"טים דתיים ומצליח לפעול, ללא השינויים הגדולים שחלו בדעת הקהל החילוני בנושא זה- שינויים שהושגו באמצעות המצעד, לצד עבודה סיזיפית יום-יומית של פעילים רבים. ומה ציפית שיבליטו במצעד הגאווה?! ההפגנה היא על קבלה של זהויות מיניות ומגדריות שונות, ולכן אלו הצדדים שמוחצנים- זה כמו שתתפלא על כך שבעצרות הפרו-ישראליות שהיו בעקבות המשט אנשים רק ביקשו להבליט את זה שהם ישראלים... לכל אדם יש צדדים רבים, ומן הסתם בהפגנה שעוסקת בהיבט מסוים של הזהות, יובלט אותו פן באישיות.

Nחמן

New member
אינני מזלזל בהנישגי הקהילה

חיפוש יסודי בספריח ההיסטוריה יגלה, שהמצעדים הלכו והתגברו ככל שרבו הזכויות. משמע מכאן: לא המצעדים הביאו את הזכויות אלא דווקא פעילות שקטה מצד האגודה, שנקראה בעבר "האגודה לזכויות הפרט" (ותו לא...). בעיניי המצעדים מבליטים דווקא את הריקנות. שלא אובן לא נכון: אני בעד כינוסים במקומות סגורים וצנועים ובעד זכויות ההומוסקסלאיים וכל הלהט"בים לבטא עצמם. רק קצת יותר בצניעות.

טיףטף2

New member
על מה אתה מדבר?

ממה שאני ראיתי,וראיתי רוב הגברים הולכים בלי חולצה במקרה הטוב,במקרה היוצר צנוע הגברים עם מכנסון צמוד צמוד במקרה בצבע לבן ! שלא נדבר על הגברים על המשאיות שלבושים מכף רגל ועד ראש בלבוש צנוע במיוחד(עאלק). הצועדים המרכזים הם ממש"צנועים".

avitano

New member
כנראה שראית מה שרצית לראות

אני ראיתי 97% מהאנשים לבושים לחלוטין.

למעלה