צניעות, אה?

• פותח הנושא cwen
  • פורסם בתאריך
תזלזלי כמה שבא לך

בסופו של דבר הילדות האלו תקבלנה (תקבלנה?) ציונים יותר טובים בזכות הצניעות של המורות שלהן!

אסננוש15

New member
וזה עצוב מאוד

הכל היה מכוון.... חוסר טוהר בחינות (מן הסתם) ועוד יותר עצוב שמשרד החינוך אישר את התהליך.

the ror

New member
שאלה,

לא מפריע לאף אחד שיש עיר בארץ ישראל שמשום מה מוגדרת כעיר חרדית? ממתי?
ולא מוזר לאף אחד שאין ציטוט אחד של מישהו מהבית ספר שמראה על קשר כלשהו בין צבע הבגדים של המשגיחות ושל היותן רווקות לבין הסיבה שבגללה הם הוא לא הורשו לעבוד כמשגיחות? הרי הגיוני שאם מישהו מונע ממך לבצע את עבודתך אז אתה תזכור מי זה ולמה.
סתם תהיות.
אגב, אני עבדתי בעבר כמשגיח, וקרה שנעצו בי מבטים לא נעימים בלי קשר כך שלא מרשים אותי במיוחד תיאורים חסרי משמעות כאלה.
ואגב2, אני לא רואה קשר בין להיות נשוי/נשואה או לא לבין עבודתן כמשגיחות כך שאם אכן זה היה הטיעון של הבית ספר ואכן הן התלבשו כמו שהן טוענות ומצולמות אז אני בהחלט מסכים שאין פה הגיון ויש פה עוול רציני למשגיחות.

cwen

New member
החשד שלי (והוא רק השערה כמובן)

שהמורים בבית הספר מעדיפים שלא לחשוף את הילדות הקטנות לכך שיש גם אנשים לא דתיים בעולם.
הרי רוב החילוניות שינסו להתלבש כמו דתיות, יראו כמו חילוניות מחופשות ולא כמו דתיות. וזה עלול להוביל לשאלות של הילדות.

אסננוש15

New member
והחשד שלי הוא

שפשוט הן העדיפו לשים מורות מתוך הצוות שלהם "לשמור" על הבחינה ולכן סילקו את הבוחנות ההן... ... ואח"כ יגידו שתוצאות מבחני מיצ"ב במגזר החרדי הן מהגבוהות בישראל. אכן, ראינו למה.

the ror

New member
מההיכרות שלי דרך אישתי ואחותי, אני בספק גדול

אם ילדות בבית ספר יהיו מסוגלות להבדיל בין אישה דתייה לאישה חילונית "מחופשת" על פי הלבוש שלהן.
בכל מקרה, אני לא תמים לחשוב שלא קיימות העדפות הזויות כאלה של מורים בבתי ספר. פשוט במקרה הזה לא ברור שזו אכן הייתה הגישה של הבית ספר.

מנווה

New member
"שמשום מה"

היית בבית"ר עילית? אם כן,אתה באמת לא מצליח להבין למה היא מוגדרת "עיר חרדית"?

the ror

New member
אין לי בעיה להצליח להבין למה שאנשים יגדירו

אותה כעיר חרדית. אני פשוט חושב שזה שגוי לעשות את זה.
אם יש ערים שבהם אין בכלל דתיים(או מיעוט זניח שלהם), אז העיר מוגדרת כעיר חילונית? אם יש ערים שיש בהם רק אשכנזים אז האם העיר מוגדרת כעיר אשכנזית?
ממתי מקובל לסווג עיר כעיר חרדית? הרי מדובר בעיר במדינת ישראל. סיווגה כעיר חרדית מלווה בדר"כ בלגיטימציה להתעלמות מחוקי המדינה כשהם מתנגשים עם "חוקי החרדים".

זה לא יגמר טוב.

תראו מה אלוהים עשה רק אתמול למשפחה חרדית כעונש על דבריו של הרבובדיה. אני קורא להנהלת בית הספר הנ"ל לחזור בתשובה מהר לפני שיהיה עוד אסון.

למעלה