צניחת hybrid

ארזירון

New member
צניחת hybrid

אם כבר מדברים, אז למה לא... תומר הציע לארגן צניחת hybrid. אני אמרתי שיכול להיות מעניין... יש עוד מעונינים?

ilanc

New member
צניחת hybrid

ארז שלום, להשכלה כללית, מה זה צניחת hybrid ? תודה.

ארזירון

New member
צניחת hybrid

זה צניחה שמשולבים בה גם צנחנים על הבטן וגם צנחני freefly, למשל בעמידה ועל הראש.. למשל שני צנחנים על הבטן, כאשר יש מישהו בעמידה מתחתם מחזיק ברצועות החזה שלהם, ועוד שניים ב-head down לידם, או בישיבה מעליהם.. ארז

israel mt

New member
רק תגידו מתי

רק תגידו מתי ואני מוכן להצטרף כמשקולת על הבטן או בכל מצב אחר (אני מבין שאין שאלה איפה )

ארזירון

New member
מתי...

אני במועדון כמעט כל סופ"ש, ואפשר להתחיל לדבר על זה עכשיו שאני רואה שיש התענינות רבה כל כך. ישראל, את האמת לא צריך כל כך משקולות
המבנה אמור ליפול מהר יחסית כי מישהו מחזיק ברצועות חזה של הנופלים על הבטן, ומושך אותם מהר יותר למטה. אבל אם התנדבת ליפול על הבטן, מי אני שאגיד לך לא?
אם יש הצעות, המלצות, או כל אחד שרוצה להוסיף משהו, הכל מתקבל בברכה. ארז

noamk

New member
נסיון קל....

ניסינו פעם לעשות שניים על הבטן ושניים בעמידה מתחתיהם, מחזיקים ברצועות חזה. (ניסינו זה – עופר תמי, דן, בחור מאנגליה, ואנוכי) לצורך העניין, דן הוא בחור בערך בגודל של ישראל + כמה עשרות קילוגרמים טובים. למעשה, הוא יותר מזכיר את רדיסלאב צ´ורצ´יץ´..... יצאנו סטאר, על הבטן. תמי בשוק. אני בשוק. סטאר של בחור של 100 ק"ג לצד תמי....זה היה נראה יותר כראש חץ, בעל גרביטציה מטורפת. לא יצא שום דבר, אבל לפחות התאמנו והשקענו מחשבה ביציאה, אז עופר יכול בטח לעזור מנסיונו בנושא..... דרך אגב, הפאדיחה כולה, לדעתי, מצולמת בוידאו.

noamk

New member
נסיון קל....

ניסינו פעם לעשות שניים על הבטן ושניים בעמידה מתחתיהם, מחזיקים ברצועות חזה. (ניסינו זה – עופר תמי, דן, בחור מאנגליה, ואנוכי) לצורך העניין, דן הוא בחור בערך בגודל של ישראל + כמה עשרות קילוגרמים טובים. למעשה, הוא יותר מזכיר את רדיסלאב צ´ורצ´יץ´..... יצאנו סטאר, על הבטן. תמי בשוק. אני בשוק. סטאר של בחור של 100 ק"ג לצד תמי....זה היה נראה יותר כראש חץ, בעל גרביטציה מטורפת. לא יצא שום דבר, אבל לפחות התאמנו והשקענו מחשבה ביציאה, אז עופר יכול בטח לעזור מנסיונו בנושא..... דרך אגב, הפאדיחה כולה, לדעתי, מצולמת בוידאו.

israel mt

New member
נסיון קל !

לשמחתי לפני שנה בדיוק ב EMPURIA ביצענו ( אני ו 4 חברה שווצרים מנוסים מאוד )צניחה דומה אך בלי לתפוס ברצועת חזה כאשר אחד בבסיס על הבטן (אני )ו 4 אחרים בישיבה ועל הראש מדהים שמיים כחולים ישראל

amir y

New member
אני אשמח להצטרף על הבטן

יש לי 36 צניחות. זה מספיק? אם כן, אני אשמח. רק תגידו מתי ...

בקרוב תבין.

ואני מקווה מאד שלא בדרך הקשה, כי 36 צניחות בטן זו אפילו לא ההתחלה להיות מסוגל להשתתף במבנה כזה מסובך ולצאת מזה בשלום. למזלך מורדי אפילו לא יחשוב על כך פעמיים. קח את הזמן, תלמד ותשתדל לא לדלג על שלבים. בברכה - צביקה מעוז (שקיבל מספיק הוכחות לכך ש 200 צניחות ויותר זה רק השלב הבסיסי בדרך הארוכה והמסוכנת הזו).

ארזירון

New member
לי אין בעיה

אחרי שמורדי יאשר אותך, ומישהו יצנח איתך להגיד בערך מה הרמה שלך. לא אישי, אבל אני זוכר איך אני הייתי עם 30 צניחות, ואני לא הייתי מקרב אותי למבנה כזה. 36 צניחות אחרי קורס AFF? ארז

amir y

New member
ובכל זאת...

בינתיים צנחתי 6 פעמים עם בן זוג ודי נהניתי. ברור שאני לא ברמה גבוהה אבל באמת, ליפול על הבטן? את זה אני בהחלט יכול לעשות !

ארזירון

New member
זה לא רק שאלה של כיף

כשצונחים עם הרבה אנשים מסביב יש גם ענין של בטיחות....מן הסתם ואני בטוח שאתה יכול ליפול על הבטן, השאלה זה אם אתה נופל ישר או שיש לך בעיה קלה ברגליים ואתה טס כל הזמן. למשל.. וקצב נפילה שלך, ויכולת תגובה, ולדאוג שתדע לברוח מהר אם חס ושלום קורה משהו מסביבך... בגלל זה אמרתי שצריך לאשר אותך, ורצוי שמישהו יצנח איתך ויגיד מה הרמה הכללית. לי אישית אין בעיה לשים אותך על הבטן במבנה, בתור בסיס, אחרי שיהיה אישור כמובן. ולא אמרת אם עשית קורס AFF... ארז

amir y

New member
צודק, נבדוק את הנושא

וכן, עשיתי קורס AFF. אני אשמח להשתתף אבל כמובן מבלי לסכן איש מהסובבים. אם באמת הנושא ייצא לפועל אני אבדוק זאת עם מורדי. תודה לך, אמיר

למעלה