צניחת טראק

zahivo

New member
צניחת טראק

עברתי בצניחה הזאת 986 מטרים לא כל כך הרבה לפי החברה באתר של הטראקים אבל עדין הכי הרבה במועדון (לעכשיו).

bershadsky

New member
האימונים החלו../images/Emo106.gif

לכל מי שמאמין שהוא יכול לעקוף את אסף (באופן רשמי הכי רחוק עד כה) אני מציע להגיע ולהתחיל להתאמן. אגב, הפרסום על ה 3.1 ק"מ ככל הנראה היה מוטעה ולכן כרגע אסף מחזיק בשיא. בברכת טוסו הכי מהר שאפשר איתי

bershadsky

New member
הבדלי הצבעים בתמונה

הקווים הכחולים מסמלים את החלק הבלתי נמדד בצניחה, 15 השניות הראשונות ואחרי 60 שניות עד פתיחת המצנח. החלק האדום הוא 45 השניות הנמדדות. הירוק הינו מסלול הטיסה עם המצנח. הצניחה של אסף התבצעה מ 12,000 רגל והפתיחה היתה בגובה 4000 רגל.

bershadsky

New member
../images/Emo124.gifהרשמה לתחרות

אני מזכיר לכולם, במהלך ימי הבוגי תערך תחרות TRACKING DIVE באמצעות מכשיר הGPS ,במועדון PARADIVE ישנם מספר מכשירים העומדים לרשותכם לצרכי אימון. מהרו להרשם לתחרות [email protected] 052-6214621 SMS בבקשה

terra7

New member
אין בעייה להגיע חזרה למועדון?

טרק כזה ארוך מרחיק את הצנחן מהמועדון. אין בעייה להגיע חזרה למועדון? האם יש מיגבלה על גודל המצנח כדי לחזור מטרק שכזה, נגיד ה-230 של המועדון, מספיק טוב כדי לחזור?

bershadsky

New member
לא אמורה להיות

במידה והטרק יתבצע כנגד הרוח אשר נושבת על הקרקע. במקרים המופיעים למעלה הרוח היתה מערבית ולכן החזרה למועדון היתה נוחה ובטוחה. לראיה ניתן לראות כי אסף אף ביצע סיבוב 360 טרם ניגש להקפות לנחיתה. גם מצנח מועדון 230 יעשה את העבודה. והכי חשוב, אם צצה בעיה או שישנו ספק באשר ליכולת לבצע נחיתה בטוחה בשטח המועדון ניתן ואף חייבים לפנות לאלטרנטיבה של נחיתה בשטח החלופי. מי שיעשה טרק טוב מספיק, רצוי שישקול נחיתה בקפריסין.

AlonHaramati

New member
טרק כנגד הרוח לא אמור

להקטין את המרחק שעוברים בו ? או שזה זניח ?

bershadsky

New member
לא זניח אבל...

בהנחה שביימי התחרות לא תנשוב רוח קיצונית בגובה וכולם יתחרו לאותו הכיוון אז זה לא באמת משנה. אם תהיינה תוצאות קרובות מאוד נערוך מקצה גמר. כדי לשבור שיא אמיתי צריך לחכות לחורף (רוחות של 50 קשר בגובה) ולטוס עם הרוח, כך בחשבון שלא תנחת במועדון אז תארגן טרמפ מבעוד מועד.

shklele

New member
../images/Emo35.gifמצד שני + בקשה

אם יש לך רוח אף ברמה מסויימת, קיים פה גם אלמנט של יותר "עילוי" על ה"כנף" הידועה בכינוי "גוף הצנחן" (מהירות רוח גבוהה יותר, לא מהירות קרקעית) - ולכן תיאורטית "מאט" מעט את הנפילה האנכית (דומה לFINAL של כל כלי טייס מול רוח או נחיתות שלנו בתור צנחנים) - וכך כביכול גורם לך לשהות טיפה יותר זמן בנפילה ואולי (??) לעבור קצת יותר מרחק אופקי... סתם הצקה, ברשדסקי
נקנח בשאלה - אני רוצה לערוך (סוף סוף) את הסרטים מרוסייה. אך אבוי - המחשב שלי סתום וחנוק (כן כן, סרטים + פורנו למכביר). האם למישהו יש דיסק חיצוני של 25GB ומעלה שיודע לדבר עם XP? לעוזר מובטח סרט חובבים בפורוםץ תודה!

shklele

New member
אבל מצד שני (מוקדם בבוקר...) + בקשה

אם יש לך רוח אף ברמה מסויימת, קיים פה גם אלמנט של יותר "עילוי" על ה"כנף" הידועה בכינוי "גוף הצנחן" (מהירות רוח גבוהה יותר, לא מהירות קרקעית) - ולכן תיאורטית "מאט" מעט את הנפילה האנכית (דומה לFINAL של כל כלי טייס מול רוח או נחיתות שלנו בתור צנחנים) - וכך כביכול גורם לך לשהות טיפה יותר זמן בנפילה ואולי (??) לעבור קצת יותר מרחק אופקי... סתם הצקה, ברשדסקי נקנח בשאלה - אני רוצה לערוך (סוף סוף) את הסרטים מרוסייה. אך אבוי - המחשב שלי סתום וחנוק (כן כן, סרטים + פורנו למכביר). האם למישהו יש דיסק חיצוני של 25GB ומעלה שיודע לדבר עם XP? לעוזר מובטח סרט חובבים בפורוםץ

למעלה