צניחת טנדם

צניחת טנדם

מעוניין לבצע צניחת טנדם מחפש המלצה היכן ממולץ לצנוח ב- skykef או ב- paradive

noamk

New member
צנחת טנדם בשניהם שאתה יכול להשוות ?

בכלל ביקרת בשניהם ?!? בינתיים אנשי הפורום מצליחים לשמור על אובייקטיביות. למה להרוס ?!?

YakirD

New member
למען האוביקטביות

שניהם.... אבל באמת! שנהם מועדונים טובים! בשניהם תוכל לעבור את חווית חייך. המחירים פחות או יותר זהים. אני ממליץ לעשות טנדם בכל אחד מהם ולהחליט לבד.

ilan elmaliach

New member
נועם היקר

שוב אתה מתבלבל וזאת לא הפעם הראשונה.... תשובתי הייתה אובייקטיבית לחלוטין מישהו שאל ואני עניתי , למה אמרתי פארדייב ..ובכן - בגלל הנוף המדהים המטוס המעולה, המדריכים המנוסים, הצלמים המעולים ואפילו אם חבר טוב שלך היה שואל אותך היכן אתה היית ממליץ לו לצנוח נדמה לי שזה היה באותו מקום שאני המלצתי. אז לפני שאתה מאשים אותי בחוסר ידע לגבי מקומת צניחה בארץ תבדוק יותר לעומק... ואין לי שום דבר נגד סקייכיף ...ובעצם למה שיהיה לי . יאללה מכבי...

noamk

New member
תקרא. תבין. תפנים.

ועל הדרך אולי גם תלמד לשרשר במקומות הנכונים..... 1. ראשית. אני די משוכנע כמעט ב-100% שלא צנחת ט-נ-ד-ם בשניהם. לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה כזאת. 2. מה שאני ממליץ אני ממליץ למי שאני רוצה, ובצורה שאני רוצה. אם אתה כבר רוצה להמליץ מעל דפי הפורום, לאנשים שלא מהתחום, מן ההגינות שתכתוב שאתה עובד במועדון, ומקבל ממנו משכורת. זאת הגינות. 3. במהלך כל חייו של הפורום הזה, הצליחו רוב האנשים לשמור פה על הגינות כלפי שני המועדונים, ואין סיבה שאתה תבוא ותהרוס את זה. וכל זה בלי להכנס לאיפה יותר טוב, איפה הנוף יותר יפה, מידת הנסיון של רוי וג'ו יחסית למדריכים האחרים (ולידעתך - אני לא חושב שבממוצע הם הרבה פחות מנוסים), או כמה פעמים הצלמים ממועדון אחד שכחו סוללה או סרט לפני שהם עלו לצניחה, יחסית למועדון השני...... בברכת צהוב עולה !

יקי4x4

New member
חוצמזה כדאי שתדע...

שני המועדונים שצויינו כאן למעלה, הם המועדונים הכי טובים בארץ!
הרבה יותר טובים מיתר המועדונים בארץ, וזו עובדה! גילוי נאות: לא צנחתי טנדם באף אחד משני המועדונים (כאמור צה"ל לא מוכן לשחרר מצנח אספקה עבורי), אבל באמת התרשמתי ששניהם הכי טובים בארץ. ומי שחושב אחרת שיצנח על הבטן (או לחילופין שיקום)... שבת שלום

Icarus Canopies

New member
היכן כדאי

אני מציע לך ליצור קשר עם שני המועדונים ולהחליט לבדך. לרב אנשים ימליצו לך עפ"י המקום שבו הם עצמם צונחים. www.paradive.co.il 058-351551 Skykef UV

למעלה