צניחות LO וחונך

זיידוש

New member
צניחות LO וחונך

אני בא בשישי למועדון ללא תכניות מוגדרות (עדיין) אשמח מאוד לתכנן קצת רביעיות. אם יש קנידקטים רציניים - דברו איתי, ננסה לקפוץ כל היום ביחד ולשבור שיאים אישיים חוץ מלעשות כיף. (אפרופו קנידקטים רציניים הכוונה לכל מי שרוצה, יש לו/ה רשיון A והוא/היא רציני/ת לבא ליעף ראשון ולהישאר אפילו עד לאחרון!!!) (אפרופו הפניה לזכר ולנקבה, קנידקטיות עם לבוש מינימלי תקבלנה עדיפות, כמובן!!!) (אפרופו מינימלי, חליפה גם יהיה נחמד!) (אפרופו נחמד, אם תצרו איתי קשר במסרים זה טוב, אבל במייל יותר נחמד eyal @zaidush.com) (אפרופו יצירת קשר, אם אף אחד לא, אז אני אהיה פנוי לצניחות חונך, שאפרופו, גם כדאי לשלוח לי מייל)

braunies

New member
ככה זה כשבאים ממשפחת המלוכה....

במקום להגיד: "חברים, אני פונה ללב שלכם, אנא שלחו לי מסרים..." אתה נכנס פה לחיבורים ארוכים עם המון המון סימני פיסוק והמון המון סוגריים (בעצם זה גם סוג של סימני פיסוק...) ובעיקר המון הבטחות... אז אני ממש (אבל ממש) רוצה לראות שאתה גם מקיים!! see ya

Ron Miasnikov

New member
בקיצור

צריך להיות גאון כדי להצטרף לרביעיה שלך כי רק גאונים מבינים מה אתה רוצה לעזאזל... תעשו חיים והרבה נקודות רון

זיידוש

New member
מתחמם

כרגע יש שלושה (שזה מצויין!!) אבל אני אשמח לאנשים נוספים שירצו לעשות יותר משתי צניחות ביחד וירצו להשקיע 3-4 צניחות משותפות! קדימה!!!

OhadNir

New member
מה זה קנדיקט?

התחלת להמציא מלים, או שהעבודה בפרדייב באמת מורידה מה-IQ? אומרים קאנדידאט, יא אהבל!

CUT II CUT

New member
קנדידט

קנדידט - מועמד בלע"ז מי רשם קנדידקט כנראה התבלבל קלות....

זיידוש

New member
קונדומטים

1) אוהד, אהבל זו מילה שאפילו עם הIQ שלי, הצלחתי להבין! תודה! סופסוף מישהו כותב מילים שאני מבין! 2) אין לי שגיאות כתיב, יש לי בעיות שכליות. 3) תודה לכל הקונדומטים הנהדרים שעשו אחלה עבודה (גם יחסית וגם בכלל) בראוניס, נוימן, עידן, דנה, מיכל (שהוכיחה שאם היא לא הולכת לשרותים יומיים ודופקת קשת טובה, היא אפילו לא צריכה משקולות!)שי, דר, יניב ולכל מי שספר לנו נקודות :) היו יומיים נהדרים של רביעיות והדרכות!! תודה!!

shaysky1

New member
תודה תודה ../images/Emo151.gif

זיידוש תודה על על היום, 30 צניחות וכבר לעלות לרביעיה !!! סחתיין על הביטחון שלך בי (אני לא הייתי לוקח אותי) וכמובן גם לדר ולמיכל היה ממש כייף מקווה לעשות את זה עוד המון שי

jpg1

New member
תודה בן אדם!!כיף להיות במועדון עם אנשים כמוך!

shaysky1

New member
זיידוש

אח שלי תשמור לי על הקלטת של הקפיצה מהיום דבר איתי ואני ינסה להגיע אליך והוריד את זה תודה 050-7611797 שי

למעלה