צניחות לילה.

a d i o s

New member
צניחות לילה.

מה הרעיון בזה שיש צניחות לילה אם אף מועדון בארץ לא מקיים אותם? ובעצם לא מקיים אף אירוע מיוחד אחר? (כדור פורח,גובה אחר) ועוד שאלה קטנה מה הדרישות מהצנחנים לגבי קפיצה ליילית? אני לא בא להתקיף אני רק שואל.

oferbar

New member
ברוך הבא לשלולית ../images/Emo10.gif

ומה הרעיון לשלוח את נבחרת ישראל בכדורגל למונדיאל? הם אף פעם לא עוברים! פעם רוי היה מארגן צניחות לילה פעם בחודש. לדעתי זה עניין של סיכון נוסף. גם בארה"ב לא כל המועדונים מאפשרים זאת ואילו שכן - עושים צניחות רק מספר פעמים קטן של פעמים בשנה כדי לאפשר הסמכה לרשיון D, או בארועים מיוחדים, למשל בסוף שנה. לגבי העניין השני, אני די מסכים למרות שמידי פעם יש ארועים מיוחדים במועדונים, רק חבל שאין יותר. למזלנו עדיין לא סגרו את חוצלארץ, ולמי שמזדמן להתאוור קצת במחוזות הניכר, יטיב אם יבדוק קודם את המועדונים המקומיים בארץ היעד שלו... שמיים כחולים עופר

Ron Miasnikov

New member
דרישות

רישיון B (לפי הרשיון הישראלי - 50 קפיצות בלבד,לפי ה USPA - יש עוד כמה דרישות בדרך) סביר להניח שכשיהיו צניחות לילה, תזדקק לציוד משלך, כי אף מועדון לא שש להשכיר ציוד כשהסיכוי למצוא את הראשי שניתקת מזערי, מה גם שהסיכון לציוד גבוה יותר עקב מפגשים לא מאד מתוכננים עם הקרקע. ארועים מיוחדים - השמיים שלנו הם לא ממש שלנו.. המרחב האוירי קטן ויש עליו הרבה עומס, אז גם כשכבר יש תכנון, הוא מתבטל עקב כל מיני סיבות .. והעיקר - לא להתייאש כלל... אז בינתיים נצנח בשמיים כחולים ולא בחושך.. רון

רן בג

New member
כאחד עם כ-40 צניחות חופשיות לילה...

כולל 7 לאצטדיון ר"ג - מכביה וכו´ - לפני שנים לא מעטות. אין שום דבר מפחיד או שונה ..רק שבלילה יש חושך כפי שכולנו יודעים.יש להתארגן בצורה יותר מדוקדקת ע"מ לא לסכן צונחים אחרים וקדימה...אם מישהו באמת מעונין בפרטים טכניים שלומי פרל בטח זוכר זאת.אם לא ,אני כאן...

למעלה