צניחה...

צניחה...

שלום לכולם! אני וחברי רוצים לעשות צניחה חופשית. אשמח מאוד לקבל פרטים כמו: מחירים,מקומות,מאיזה גובה צונחים וכו' תודה

inzaghi

New member
תשובות

לא ברור אם אתה רוצה לעשות צניחה חד פעמית מחובר למדריך (טנדם) או לעשות קורס צניחה שבסופו תוכל לצנוח לבד בכל מקרה קבל תשובות לשתי האופציות. טנדם - צניחת היכרות- אתה מחובר ברתמה ואבזמים למדריך, קופצים מ12000 רגל 50 שניות של נפילה חופשית ואז המדריך פותח מצנח בגובה 5500 ומה שנשאר זה 5-7 דקות של ריחוף. 1190 ש"ח באמצע שבוע 1290 בסופ"ש. 490 ש"ח נוספים לצילום וידאו או סטילס (לא חובה כמובן) קורס צניחה - 6700 ש"ח כולל צניחת טנדם אחת ואחריה 6 או 7 צניחות בליווי של מדריך לפני,אחרי ובצניחה עצמה ובסיום צניחת סולו. גם 12000 רגל - פתיחת מצנח ב5500. אחרי הקורב אם תרצה להמשיך לצנוח כל צניחה עולה 150 ש"ח בסופ"ש ו125 באמצע שבוע, השכרת ציוד עוד 125 ש"ח. יכול להיות שאני קצת טועה במחירים אבל אם כן אז ממש בקטנה. יש שני מועדונים בארץ : פארדייב - חוף הבונים סקייכייף - שדה תימן המחירים בשניהם דומים נדמה לי שזו כל האינפורמציה שאני יכול לתרום. תדפדף בפורום תמצא עוד פרטים כולל קישורים ומספרי טלפון של המועדונים ואם עדין יהיו שאלות אשמח לנסות לעזור 053333771

אני רוצה...

לעשות צניחה חד פעמית ללא מדריך (אפשרי?) תודה רבה על הסבר,נראה לי קצת יקר בשביל צניחה אחת עם מדריך או שאני טועה?

noamk

New member
יקר זה עניין יחסי.

בלתי אפשרי לצנוח חד פעמי ללא מדריך.

inzaghi

New member
מעטים האנשים -

אם בכלל קיימים כאלה (אני טרם פגשתי) שאמרו אחרי הצניחה "זה יקר מדי" או "לא שווה את הכסף" או כל דבר דומה... תחשוב על זה

תודה רבה לכל המשיבים....

אני בהחלט אשקול את הכל! חיים פעם אחת,צריך לנסות הכל:)

למעלה