צניחה חופשית

lost green eyes

New member
צניחה חופשית

אני רוצה לעשות הפתעה לבן זוגי האהוב.. צניחה חופשית. הוא מדבר על זה פה ושם... וממש רוצה לחוות את החוויה הזו.
אבל מה.. הוא גבר מאוד שרירי וגדול. בסביבות ה110-115 קילו. הוא יכול לצנוח עם המשקל הזה? כי ראיתי כמה מקומות ויש הגבלת משקל של עד 95 ק"ג משהו כזה. עזרה בבקשה? מקומות עם הגבלת משקל קצת יותר גדולה?..

תודה מראש לעונים.

קליספרה

New member
צניחה חופשית, כאן
?

לא כדאי לדבר עם מישהו שמבין בזה משהו? כמו למשל מועדני קפיצה חופשית

צניחה חופשית

בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה.
יש כמה מקומות וההפרשים במחיר גדולים.
מקום מומלץ הוא במצדה, צונחים מעל הנוף של ים המלח, מדהים. עולה 1100 ש"ח כולל תמונות ודי וי די. 1-700-50-40-31
את יכולה להתקשר ולבקש לדבר עם רוי, הוא מנהל את המקום ותהיינה לו כל התשובות.
ישנו מקום נוסף שנקרא "פרדייב" בחוף הבונים, הם רוצים 1800 ש"ח על אותו הדבר. הכי זול שיש זה במצפה רמון, יש להם אתר אבל לא מכיר אותם. חבר צנח שם, עלה לו 750 ש"ח בלי תמונות ובלי די וי די, אבל הרי המזכרת זה הכי חשוב :) הוא שוקל מעל 100 קילו ולא היתה לו שום בעיה...

מתקנת את דבריי אם כך,

אני ידעתי שיש רק 2 מקומות בארץ- חוף הבונים ושדה תימן. לא הכרתי את מצדה ומצפה רמון.

בגדול לא

אבל זה תלוי בפרופורציות של הגוף. תצטרכי להתקשר לחברה (יש 2 מקומות בישראל שאפשר לצנוח בהם) ולברר איתם, הם ישאלו אותך מה גובהו ומשקלו ויגידו לך.
אני תמיד דיברתי על זה שבגיל 18 אני אצנח, אבל נבצר ממני. לגובה שלי הם לא מוכנים להצניח מעל משקל 85 ק"ג, ואני עברתי אותו אי שם בחטיבת הביניים.

לדעתי יש בחו"ל מקומות שבהם כן אפשר לצנוח, כי המצנח כן יכול להחזיק את המשקל העניין הוא בעיקר הביטוח.

למעלה