צניחה בצבא...

s h e r m a n

New member
צניחה בצבא...

איך זה הצניחה בצא? זה שצונח אמור לשחרר את המצנח? או שיש קבל מיוחד שמשחרר אותך? הצניחה הראשונה, זה לבד? או עם מדריך שתופס אותך?

rrooyy1234

New member
תשובה

לפי מה שידוע לי המצנח נפתח לבד ואתה לא צריך לעשות כלום. יש משהו שפותח את המצנח ברגע הקפיצה. אל תסתמך על מה שכתבתי כי אין לי נסיון בזה .

o f i r 28

New member
צניחה בצבא

שרמן! הצניחות בצבא הינן צניחות אוטומטיות כלומר אתה רתום למצנח ולו רצועת פתיחה בצבע צהוב, מדריך הצניחה מחבר אותך לכבל ההצנחה שעובר לאורך המטוס ולאחר שאתה קופץ מהמטוס נוצרת מתיחה בכבל, כך שהוא מושך את התיק הפנימי בו נמצא המצנח שלך והמצנח נפתח באופן אוטומטי כעבור 3 שניות בהם אתה נופל ללא מצנח כ50 מטר. הצניחות מתבצעות לבד לאחר שאתה מוכשר לכך במשך 10 ימים, הצניחה הזו שונה מהצניחות שאתה נחשף אליהן באתר, אלו צניחות חופשיות מגובה הגבוה פי 10 וכו'. המדריך בצבא הוא זה שמכשיר אותך לצניחה והוא זה שמשלח אותך מהמטוס. חג שמח אופיר

s h e r m a n

New member
מה זאת אומרת מתבצעות לבד?

אחרי עשרה ימים, אני משחרר לבד את המצנח? ומאיזה גובה בערך צונחים בצבא? תודה רבה על התשובות.

o f i r 28

New member
תשובה לצניחה בצה"ל

הצניחה אוטומטית ופתיחת המצנח מתבצעת "לבד" אתה לא פותח את המצנח אלא רק קופץ מהמטוס קופצים מגובה של 1200 רגל כלומר 400 מטר

o f i r 28

New member
רזרבי!

כמו בכל תחום בחיים שום דבר לא בטוח חוץ מהמוות כלומר יש רזרבי ואתה לומד בקורס איך משתמשים בו,תמיד יש סיכוי לתקלות אבל מבלי לפתוח פה רמת הבטיחות בצה"ל היא מהגבוהות ביותר! תהיה רגוע לכל תקלה יש תשובה בהצלחה

למעלה