צנחנים אוגוסט 05

humus666

New member
צנחנים אוגוסט 05

עד מתי??? למה לעזאזל זיינו אותנו עד יום שישי ות'נחלאווים שחררו כבר בחמישי??? למה הגיבוש ביום שני ולא בעוד שבועיים??? למה אני הולך ביום ראשון לבא"ח ולא לזולה בגואה??? אוג' 05 עד מתי?!

Symbolic

New member
אוגוסט 05 עייפים!!!!!

כמה אפשר לטחון?!!!! כמה?!!! כמה קווים עשינו, כמה שמירות נתנו, כמה מעצרים/גלב"ים/מארבים, כמה אפשר כמה?!!! עד מתי?!!!!!!!

ReiKo

New member
בונא...

יא בנשלזונה תמשיך לחלום על גואה עד שתשתחרר כבר תהיה מהפכה בהודו וגואה תהיה מעצמה נפרדת בשלטון ראג'ה ראם בשיתוף עם סיימון פוספורד.. יחזירו 80 אחוז משטחי המדינה סיני שוב תהיה בגבולות ישראל וגם היא תיהפך לעצמאית בפיקוח של ססטו סנטו ואננדה שייק לסקאזי ואסטריקס כבר יוולדו נכדים אסטרל פרוג'קשיין כבר יעשו מסיבות FULL MOON על הירח עם חידוש ל DANCING GALAXY ודודו זר מפרפר נחמד סוף סוף יואיל בטובו להתגלח... ואתה עוד שואל עד מתי ?? יא צעיר חרא...!

Symbolic

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ריקו קרעת אותי מצחוק עלק מסיבות פול מון על הירח חחחחח, ושהודו מעצמה בשלטון ראדג'ה רם

YanivM17

New member
איאיאי....

שיטחנו אותך...
עד שאני צעיר ומישהו בא ועושה יותר מידי רעש.... מה שבטוח זה שאני עייף (על הזין שלי צבא לא צבא אני עוד רגע נרדם) גם ילד גם פזם הולדת איזה נחמד... איאי

snoop444

New member
שאלה בקשר לשבוע שהולך להיות...

הגיבוש ביום שני נכון והוא 4 ימים כלומר נגמר ביום חמישי ואז בשישי חוזרים שבת או נשארים שבועיים בבסיס? למחלקה שלי וליתר הפלוגה (פלוגה ו') לא אמרו כלום, רק להיות ב10 בנתן ביום א'

humus666

New member
בואנה אתה מהזה אידיוט

גם אם אני אכתוב בגדול ב-ד-י-ח-ה אתה לא תקלוט. אתה די פעור!

humus666

New member
ל SNOOP

הגיבוש יומיים לפי מה ששמעתי (למרות שנראה לי שהוא 3 ימים), ונשארים שבת בבסיס ושבת הבאה יוצאים. נ.ב גם אני מפלוגה ו'

McH3

New member
הגיבוש..

הוא משלישי לפנות בוקר עד חמישי בבוקר.. ככה היה לפחות לי, ואין שום סיבה בעולם שתסגרו את השבת הזאת, ולא את השבת הבאה..

goffer

New member
תשובה ל-עד מתי אוג 05

עד אוגוסט 2008!!! חחח צעיר פעור...

למעלה