צנחן צריך עזרה

צנחן צריך עזרה

הי אני חייל קרבי סקסי בן 21 יש לי פנטזיה והיא להיות עם מבוגרת ממני אשה בשלה ולא ילדות בגילי ... אשמח לשלוח תמונה למתענינים .

orange love

New member
תראה בגיל עשרים אחת..

זה קצת אחרי שהן מפסיקות להיות ילדות והן בשיא צמיחתן. אתם הגברים, לעולם לא אבין אתכם. בגיל עשרים אתם רצים אחרי נשים בגיל ארבעים, כי רוצים מישהי בשלה. ובגלי ארבעים אתם נשואיים ובוגדים עם אחת בת 18, כי היא צעירה יותר ומלאת חשק. אף פעם לא תסתפקו במה שיש לכם?

התגובה שלך לא לעניין

יש בני 21 שמפנטזים על בנות 40 מנוסות, ויש בנות 21 שמפנטזות על בני 40 מנוסים, ויש גם המצב ההפוך בשני המינים. יש גם נשים נשואות ששוכבות עם גברים צעירים מהן שאינם הבעלים שלהן, כך שהתגובה הכוללנית והשוביניסטית בהפוכה שלך ממש לא לעניין.

orange love

New member
אני לא מוצאת בה דבר שובניסטי

ותירגע, לא צריך להילחץ מכל דבר.

"אתם הגברים לעולם לא אבין אתכם"

לזה התכוונתי בשוביניסטי בהפוכה. כיוון שנראה שאת עדיין לא מבינה "אותנו", בהנחה שהוא מייצג את כל בני מיני אז אסביר לך. הוא רוצה סקס עם אישה בוגרת ומנוסה שיודעת מה היא רוצה, יכולה להדריך אותו וללמד אותו איך לגעת באישה כדי שאחרי זה הוא יוכל לענג כמו שצריך ילדות חסרות נסיון. לידיעתך מחקרים רבים הוכיחו שנשים נמצאות בשיאן המיני בסביבות גיל 35, ואילו הגברים בגיל 18. כך שיש אפילו דחף ביולוגי טבעי מאחורי הפנטזיה שלו. אז אל תהיי לחוצה. בניגוד לרובנו, השיא שלך עוד לפנייך...

daniella1980

New member
נכון, הכללה באשר היא היא מיותרת.

עדיין יש נורמות שהופכות אי אלו דפוסי התנהגות למאוד מקובלים ומאומצים על ידי הרוב. זה עדיין לא מעיד כלום על גברים או על נשים שתחת נורמות אחרות אולי לא היו הבדלים ותפיסות שוביניסטיות, אבל זה בטח מעיד על חינוך ונורמות חברתיות. אז כן, נראה לי שאם נבדוק סטטיסטיקות של גברים שנישאו מחדש לאחר גירושין - סביר שנראה שהאישה השניה צעירה יותר. זה לא שוביניזם הפוך או ישר, זה פשוט עולם שעדין חלקית תקוע בראייה לא שוויונית על גברים ונשים, ונהיה תמימים מאוד אם נגיד שזה בולשיט.

מה בדיוק רצית לומר פה?

לא הבנתי מה הכוונה במה שכתבת לאיפה חתרת. ולא לא החלפתי את הניק

daniella1980

New member
שההכללה של הבחורה על גברים

היא מיותרת, אבל לא תלושה מהמציאות.

לדעתי יש סיבות של הטבע

מה לעשות שתקופת הפוריות של האישה מסתיימת במקרה הטוב בתחילת שנות ה-40 לחייה, ובכל מקרה איכות הביציות יורדת עם השנים גם בתקופת הפוריות. אך טבעי שגבר שמתחתן שנית יעדיף אישה עם פוטנציאל יותר גבוה להביא לו כמה ילדים. זה אכן מאוד לא הוגן ולא שיוויוני אבל לא קשור לנורמות חברתיות.

daniella1980

New member
אין לך שום יכולת לבודד

נורמות חברתיות מהתנהגות של בנאדם. להגיד שזה לא קשור זה באמת תמים מצדך, ולהגיד שאינך מושפע מהחברה שלך ומהחינוך שנתנו לך הוריך זה באמת סוג של עוורון. נכון שיש ביולוגיה אך זה תנאי התחלה בלבד בעולם הזה (וגם הוא יכול להיות זניח בהרבה מקרים אבל לא נכנס לזה). אנחנו מאוד רחוקים מלהיות קופי אדם, יש לנו נפש וראש ושכל. אם אתה רוצה לדבוק בביולוגיה, תן לחלשים ממך למות, תן לחזקים להרוג את החלשים, תן לאנשים עם קשיי פוריות להשאר בלי ילדים, תן לחולים למות ממחלתם ולא לקבל טיפולים וניתוחים, תן לחולי נפש להיות כלואים מתחת לאדמה מבלי לקבל סיוע נפשי, תשתין ברחוב, תזיין נשים זו אחר זו ללא קונדום - הכי טבעי שיש - כדי להפרות אותן ולייצר לעצמך צאצאים או שתמות ממחלות מין כי זה טבעי, לך תאונן באמצע ישיבה חשובה כי אתה ממש חרמן וזה היצר הביולוגי שלך. אגב, נשים שמרעיבות עצמן כדי להיות חטובות מספיק לגברים, נשים שחותכות את גופן כדי להכניס שתלים זרים רק כדי שיהיה לכם נעים ביד, זה גם ביולוגי? ואל תגיד לי שהן עושות את זה כי הן רוצות באמת, הן עושות את זה כי חינכו אותן למצוא חן בעיניכם וחינכו אתכם לאהוב אישה רזה עם ציצי גדול (לא מכלילה, זו רק דוגמא אחת שתופסת חלק נכבד מהאוכלוסיה). נדמה לי שקצת התקדמנו מאז, ואנחנו דוגלים בזכויות אדם ובשוויון, ולא נוהגים כחיות אדם, או שפיספסתי משהו? זה פשוט לא בא הלכה למעשה בכל מה שקשור לנשים בין השאר, וזה כי החינוך עדיין קלוקל. אז כן, עם משיכה מינית אני לא אתווכח, אבל אני ועוד איך אתווכח עד תום על אפלית נשים ודיכויין, זה ועוד איך בידיים שלנו.

דניאלה נסחפנו קצת לא?

לא מבין איך הבנת מדבריי שאני חושב שאנחנו צריכים לחזור לשלב המערות. אני מבין שהעניין הפמיניסטי בוער בעצמותייך, אבל אם את חושבת שבענין של השתלת סיליקון בשדיים (שבאופן אישי אני מוצא אותו די דוחה) צריך להאשים את הגברים בלבד אז אני לא מסכים איתך. עובדה שבצד שלכן יש רבות שמשתפות פעולה עם ה"אידאל" הזה. אני בטוח שהרבה גברים היו מוכנים לשלם הרבה על האפשרות להגדיל משהו אחר בעזרת סיליקון כדי לרצות את המין הנשי, כך שלדעתי גם כאן אין מקום לדיבורים המדיפים ניחוח של קנוניה שוביניסטית. ובלי קשר לכל האמור לעיל - אתן יותר ממחצית אוכלוסית העולם. אם אתן מרגישות מופלות ומדוכאות תעשו משהו (זכרי את נשות טרויה).

daniella1980

New member
הרחבתי את הנושא,

כי רציתי להבהיר את הנקודה באופן רחב יותר, כי לא הסכמת עם ה"שוביניזם ההפוך" של זו שהכלילה על גברים. נסיתי להסביר לך מאיפה זה בא. לגבי "תעשו משהו" זה קשה כשהשלטון ברובו הוא של גברים (ואל תגיד ש"זה אשמתכן" תוך התעלמות מההסטוריה בה לנשים אפילו זכות בחירה לא היתה להן, זה לא אשמת נשים זו אשמת החברה ויש פער עצום בהסטוריה שעלינו להדביק, לעומת זאת אין פער ביכולות ובפוטנציאל של נשים לעומת גברים באופן גורף), כשמנהלים בכירים הם גברים (לגבי קידום נשים בתעשיה לדוגמא והשוואת משכורות), כשראשי ממשלות הם גברים, והכי גרוע, כשיש הרבה מאוד *נשים* שחונכו להיות כנועות במידה זו או אחרת ושוביניסטיות לא פחות מגבר שוביניסט (לא ממך ספיציפית כמובן). זה חבל מאוד שזו הגישה שלך ("תעשו משהו אם אתן מרגישות כלכך מופלות", ואגב עצם הדיון איתך ועם עוד רבים, בעיני הוא עשיה), במקום לרצות לסייע לעולם להפוך למקום הוגן יותר, אני בטוחה שיש כמה נשים שאתה בעצמך אוהב, למה אתה לא חושב לתת גם בעצמך יד לזה? למה להגיד "תעשו משהו"? למה לא להגיד "בואי נעשה משהו"? למה להוריד אחריות ממך? הרי גברים גם אחראים לקיבעון של המצב הקיים. השינוי צריך להגיע גם מהם. גם ממך, לדוגמא באיך שתחנך את הילדים שלך. אז לא, לא צריך להאשים את הגברים, כבר אמרתי את זה בהודעה הראשונה שלי - החינוך אשם, החברה אשמה. גם גברים וגם נשים - אחריות משותפת.

כניראה שזה כפי שאמרת

מרדף חסר תכלית בגיל עשרים החיפוש אחרי הניסיון המיני, הרצון לשחרר את עוצמות החשק המצטבר בשיא הפריחה המינית בגיל הארבעים החיפוש אחרי החידוש ואולי אחרי ריגושי העבר לפי דעתי לכל קשר כזה עם פער הגילאים שלו יש יתרונות וחסרונות משלו קשר של "בחור צעיר עם אישה מבוגרת" נותן הספקים מיניים מוגברים המתאימים לרמת ההורמונים של הגבר הצעיר ולרמת החשק של אישה כבת 35-40 (הפריחה המינית השנייה) קשר כזה מספק לשני בני הזוג סיפוק מיני מוגבר ביתרון של האישה לכוון את היכולות המיניות של הנער כרצונה וגם חינוך נכון להבנת צרכי האישה לפי דעתי בחורים שהתנסו בקשר עם אישה מבוגרת מהם קיבלו רוגע וכלים טובים יותר לחיי זוגיות עם נשים קשר של "בחורה צעירה עם איש מבוגר" נותן תמיכה וכוון. לצערי מעט גברים (בכל גיל) יכולים לעמוד בפרץ התשוקות של בחורה צעירה, לכן המחשבה שגבר מבוגר יכול לעשות אחרת היא מוטעה ביסודה, גבר מבוגר יכול לחדד כישורים להרגיע סערת רגשות להיות "דמות אב" וגם דבר שאולי לא מקובל גם תומך כלכלי, אבל לעולם לא יוכל להשתוות לבחור צעיר בשיא אונו, לכן קשר כזה נדון לכישלון ואז מגיעים לשאלה הגדולה כיצד גבר יסתפק במה שיש לו? להפתעתי התשובה תלויה בכן הנשים ובמצב הנפשי שלכן אישה המסוגלת להיות מבוגרת (נפשית) מספיק בגיל צעיר ולהיות צעירה (נפשית) בגיל מבוגר תספק גבר בצורה מושלמת

me82

New member
מה זה להסתפק?!

דווקא יש בזה הרבה הידיון לדעתי. בחור צעיר רוצה לצבור ניסיון, וכמובן שמאסטרית מנוסה יכולה ללמד הרבה יותר. בחור מבוגר רוצה להוכיח את הכושר הקרבי שלו ומה יותר מוכיח מאשר אילוף חתולה צעירה ונמרצת שיכולה להשיג איזה בחור צעיר שבשיא פריחתו, שהיא רוצה? כלומר, אצל רוב הגברים הטעם מתחיל עם האגו ונגמר עם האגו ובאמצע יש אגו והורמונים. אצל הרוב. לא כולם! למרות שלי קצת קשה להוציא את עצמי מהכלל... כבחור צעיר אני חייב להודות שהכי נהנתי מלצאת עם אחת שגדולה ממני בכמעט עשור. איך אני יהיה כשיהיה זקן... אולי מוקף בפרגיות צעירות? בבקשה...

למעלה