אין לך שום יכולת לבודד
נורמות חברתיות מהתנהגות של בנאדם. להגיד שזה לא קשור זה באמת תמים מצדך, ולהגיד שאינך מושפע מהחברה שלך ומהחינוך שנתנו לך הוריך זה באמת סוג של עוורון. נכון שיש ביולוגיה אך זה תנאי התחלה בלבד בעולם הזה (וגם הוא יכול להיות זניח בהרבה מקרים אבל לא נכנס לזה). אנחנו מאוד רחוקים מלהיות קופי אדם, יש לנו נפש וראש ושכל. אם אתה רוצה לדבוק בביולוגיה, תן לחלשים ממך למות, תן לחזקים להרוג את החלשים, תן לאנשים עם קשיי פוריות להשאר בלי ילדים, תן לחולים למות ממחלתם ולא לקבל טיפולים וניתוחים, תן לחולי נפש להיות כלואים מתחת לאדמה מבלי לקבל סיוע נפשי, תשתין ברחוב, תזיין נשים זו אחר זו ללא קונדום - הכי טבעי שיש - כדי להפרות אותן ולייצר לעצמך צאצאים או שתמות ממחלות מין כי זה טבעי, לך תאונן באמצע ישיבה חשובה כי אתה ממש חרמן וזה היצר הביולוגי שלך. אגב, נשים שמרעיבות עצמן כדי להיות חטובות מספיק לגברים, נשים שחותכות את גופן כדי להכניס שתלים זרים רק כדי שיהיה לכם נעים ביד, זה גם ביולוגי? ואל תגיד לי שהן עושות את זה כי הן רוצות באמת, הן עושות את זה כי חינכו אותן למצוא חן בעיניכם וחינכו אתכם לאהוב אישה רזה עם ציצי גדול (לא מכלילה, זו רק דוגמא אחת שתופסת חלק נכבד מהאוכלוסיה). נדמה לי שקצת התקדמנו מאז, ואנחנו דוגלים בזכויות אדם ובשוויון, ולא נוהגים כחיות אדם, או שפיספסתי משהו? זה פשוט לא בא הלכה למעשה בכל מה שקשור לנשים בין השאר, וזה כי החינוך עדיין קלוקל. אז כן, עם משיכה מינית אני לא אתווכח, אבל אני ועוד איך אתווכח עד תום על אפלית נשים ודיכויין, זה ועוד איך בידיים שלנו.