צנחן פחדן...

misterb

New member
צנחן פחדן...

שלום לכולם לפני כשנתיים התחלתי לעשות את הקורס המואץ (8 צניחות). אחרי 7 צניחות מוצלחות למדי (+ אחת חוזרת), נשאר לי רק הסולו. בדיוק הגיע החורף, החלטתי שיהיה לי קר מדי למעלה אז דחיתי את זה לקיץ. אבל - כשהגיע הקיץ, נכנסתי לאוטו, כשהגעתי לפנייה לבונים הבטן התהפכה לי מרוב פחד, ולא נכנסתי - לא יכולתי לחשוב על לקפוץ. מאז ניסיתי עוד פעמיים - הצלחתי להגיע לאתר...ראיתי כמה נחיתות וברחתי לשירותים... המוזר הוא שבצניחות שעשיתי כמעט ולא פחדתי, רק התרגשות נורמלית. היום אני חושב שאני מוכן לנסות שוב, השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להשלים את הרשיון (צניחת רענון עם מדריך ? יותר מאחת ? קורס חוזר ????) תודה !

FalxOri

New member
כולם הרגישו ככה

באיזשהו שלב של הקריירה... אני גם כמעט הסתובבתי בחזרה כמה פעמים ורק בגלל שלא רציתי לצאת טמבל שנוסע שעתיים בלי לצנוח לא עשיתי את זה. לגבי לחזור אחרי שנתיים, היחיד שיכול לענות על זה זה המועדון (מורדי) אז תתקשר ותשאל. סביר להניח שתצטרך צניחת רענון אחת או שתיים כדי לראות שאתה זוכר מה לעשות. לגבי הפחד\התרגשות, פעם הבאה תשאר, תסתכל ותדבר עם אנשים במקום לברוח כולם יודעים איך זה ותתפלא לדעת שגם הותיקים והמוצלחים עברו את זה... O

למעלה