צנחה עלי הבעסה

gudaiva

New member
צנחה עלי הבעסה

היום פיטרו אצלי בעבודה משהיא, כי היא לא קיבלה קביעות. ופתאום כל מלאכת החיים הזאת של לקנות דירה, ללדת ילדים, לחסוך בשבילם קצת כסף, ולחיות בשקט נראית כמו משהו בלתי אפשרי. אז מצד אחד אחד, היום היתי לוקחת את הבנזוג ונוסעת לאיזו חווה קטנה בגליל (או באוסטרליה) וחיה מגידול ירקות, ומצד שני זה לא ממש אפשרי. זהו, רק רציתי קצת לפרוק את המועקה של היום המעצבן הזה.

פּוֹנְג

New member
החווה הזו שאת מדברת עליה

יש שם מקום לעוד זוג? הגליל דווקא מתאים לי יותר מאוסטרליה... יש ימים כאלו. יש ימים שבהם מותר לך לשמוח ולהגיד (לעצמך) איזה מזל שזו היא ולא אני...

gudaiva

New member
התעודדתי (יצא ארוך)

אתמול הגעתי הביתה בערך ב-8 בערב, ועד 11 וחצי הייתי לבד. ככה במשך כל הערב התבשלתי לי בסיפור הזה של הפיטורים, וגם שלחתי קורות חיים לכל העולם ואישתו ונזכרתי בתחושה המגעילה הזו של להיות מובטלת. ואט אט צנחתי לתוך תהומות הדכדוך. בלילה כשהבעלול כבר הגיע, הסתבר שהוא עשה לי הפתעה וקיבל אוטו מהעבודה, וא"כ ישבנו ודיברנו סתם בשקט כאילו יש לנו את כל הערב לקשקש, ותוך כדי הוא סיפר לי על היום המטורף שהיה לו ועל זה שהוא לא הספיק להסתר, והשער שלו כבר נראה נורא. (אני כבר חודשיים מציקה לו על התספורת), אז קפצתי על ההזדמנות והצעתי לו לספר אותו "כאן ןעכשיו". וכך קרה שבשעה 12 וחצי בלילה עמדתי במקלחת עם מספריים, ודאגתי שבחיר ליבי ילך לעבודה למחרת חתיכי ויפה. אח"כ סתם שכבנו במיטה ודיברנו (אפילו בלי ס...) ופתאום העולם כבר לא נראה כ"כ נוראי ומאיים, ודווקא יש לו צדדים יפים וטובים. מה שכן אני בשום פנים ואופן לא מוותרת על בית בגליל ביום מן הימים, בתקווה שזה לא יהיה רחוק מידי. וכך בנימה אופטימית זו ובברכת "אושר ועושר" לכולכן - אסיים.

m i c h a l y

New member
אין ספק שהקהילונת שלנו

היא המקום לשפוך את הלב כשעצוב
- ולשאוב כוחות כשלאחרים שמח
. אז אני יודעת שלך לא ממש שמח, אבל הנה מצאת עצמך בערב של לב אל לב עם האיש שאת הכי אוהבת בעולם.... לפעמים הדברים הכי פשוטים הם הכי חשובים. ומהמסר שכתבת כאן עכשיו אני בהחלט יכולה לשאוב הרבה כוחות, וגם קצת אופטימיות...
אז לעוד הרבה מסרים אופטימיים, ואפילו..... שמחים - מיכל (והביצית הביישנית, שלא יוצאת כבר הרבההההההה זמן
)

28קטנה

New member
הי גודיבה!

האמת שהמצב באמת רע כמו שלא היה הרבה זמן... אבל הנקודה החיובית היא שזה יכול רק להשתפר ,לא? חוץ מזה אני בחוות של גידול ירקות מקבלת את הג"ננה אחרי יומיים וחצי... לא הייתי מחליפה את החיים שלי בשום דבר אחר... אוטוטו אולי יהיה הריון

יעלה לי

New member
גם אני רוצה מקום שם בחווה....../images/Emo13.gif

זה נשמע כל כך טוב, רגוע, ממש בשביל כלב, שני חתולים, 3 סוסים, וארבעה ילדים.... זה אולי חבל, אבל אלה הם החיים. בסך הכל כולנו באותה סירה של מלחמת ההשרדות, ונראה שאין ביטוח לשום דבר (גם לא קביעות של מקום עבודה יכולה לתת ביטחון היום) אבל אם נראה את האדם הממוצע שסביבנו, בסך הכל לרוב האנשים יש ילדים, דירה, וגם נוסעים לחופשה לפחות פעם בשנה (אולי לאותה חווה???
) אז בואי נראה את הצד היותר טוב של הדברים: את בריאה.. את עדיין עובדת.. יש לך בן זוג.. אין שום מניעה שתיכנסי להריון ויהיו לך ילדים.. ומן הסתם את יכולה להוסיף לרשימה עוד דברים. אם ישנם הדברים הבסיסיים של החיים, אז את יכולה לומר שזו רק תקופה קשה ומכאן תוכל להיות עוד עליה...

למעלה