צנזורה באתר REST !!!!

dalitds

New member
צנזורה באתר REST !!!!

לאחרונה אכלנו במסעדת "פנגיאה". לאחר הארוחה נכנסתי לאתר "rest.co.il ובמסגרת ביקורות הגולשים שלחתי בקורת המביעה את אכזבתי מהמסעדה לאור כל המחמאות שפורסמו עליה. הבקורת פורסמה לאחר מספר שעות (למה לא מיד???) אך לתדהמתי לאחר 24 שעות היא הוסרה מהאתר! האם המסעדה מממנת את פרסומה באתר ולכן אסור להעיר ולבקר? אני מעתה לא נעזרת יותר בשרותי האתר! האתר איבד את אמינותו, ולכן אני מביאה את העניין לתשומת ליבכם וכל אחד יעשה את שיקוליו הוא. דרך אגב, אמנם האוכל היה יוצא דופן ומיוחד ,אולם יצאנו רעבים! אכלנו שתי ראשונות, שתים עיקריות ומנה אחרונה אחת ובכל זאת נאלצנו לאכול משהו בבית אחר כך. לא נחזור לשם: במחירים כאלה יש הרבה מסעדות טובות מאד כאשר הצלחות הרבה הרבה יותר מלאות!

meravbr

New member
לא חדש ולא מפתיע ../images/Emo10.gif

לגבי פנגיאה - המנות אכן קטנות, אין לחם ש"ממלא" ואם באמת באים בציפיה לארוחה ממלאת מתאכזבים.

Siren

New member
תגובה על REST

אני משתמש באתר רק כדי לעיין בתפריטים של המסעדה. נדיר שאני בודק את הביקורות. אין לי ספק שחלק מהביקורות נרשמות ע"י הבעלים או בעלי עיניין ולכן מומלץ להתעלם מהן.

גם אני שמעתי על זה

לפעמים כשהם רואים ביקורת לא טובה על אחת המסעדות הם מורידים אותה. אכן חוסר אמינות.

coolmood

New member
זו השיטה בה Rest.co.il עובדים...

גם לי זה קרה בעבר - כתבתי ב-Rest ביקורת לא משבחת על "אדורה" (אני יודע שאתם אוהבים אותה פה בפורום, אבל אני לא אציב שם את כף רגלי שוב). הביקורת פורסמה לאחר יום, אך יומיים לאחר מכן נמחקה. כנראה ש-Rest מנסה להציג כאילו שהביקורות על המסעדות הן שירות של האתר לגולשים, אך למעשה כל האתר הוא כלי משחק בידי המסעדות... כשמסעדן מבקש למחוק ביקורת לא טובה - הם פשוט עושים כבקשתו. גם "ביקורות האתר" ב-Rest רחוקות מלהיות אובייקטיביות. מעולם לא פורסמה שם מילה רעה על מסעדה... מקרי, לדעתכם? מסעדנים מפרסמים השכם והערב "ביקורות חיוביות" על עצמם במסגרת זו, סועדים שמותירים ביקורות חיוביות מתקבלים בחיוב, אבל סועדים שלא נהנו - מוזמנים ללכת לחפש את החברים שלהם במקום אחר, כי ב-Rest הם לא יוכלו להביע את דעתם. כתבתי על כך בפורום של Rest מספר פעמים, וגולשים אחרים סיפרו שם שגם הם כתבו ביקורות שליליות שנמחקו - אך מנהלת הפורום שם מסרבת להגיב. נכון, יש ב-Rest גם ביקורות שאינן חיוביות - אבל זה רק בגלל שבאותן מסעדות ספציפית לא עובדים מול Rest בחוזה המלא שמאפשר מחיקת פרסומות, או שלבעל המסעדה פשוט לא אכפת ממה שכותבים באתר... בקיצור, Rest הוא ספר טלפונים למסעדות, הצצה לתפריט (שביותר מדי מסעדות לא תואם את האתר, אבל מילא) ותו לא. אי אפשר להסתמך על ביקורות הגולשים באתר Rest. נקודה.

פ ו ל ק ע

New member
חביירים - רסט הוא משרד פרסום

הגדולה שלו היא שבמשך השנים הוא הצליח למצב את עצמו כאתר אוביקטיבי בעיני הציבור. אין מה לצפות מגוף כזה שיפרסם ביקורות "אובייקטיביות". ואני אספר לכם עוד שמהו "מפתיע" - גם ביקורת המסעדות המפורסמת באתר (של הכותבים ה"מקצועיים") - הן ביקורות מוזמנות. זה חלק מהשירות שנותן משרד הפרסום, בונים למסעדה אתר ומציעים לו גם כתבת מערכת (בתשלום כמובן). אין מה לחפש ביקורת או חוות דעת אמיתי ת באתר "רסט". מה שכן - יש לו אינדקס מעולה.

ננה f

New member
כן. ואם תרצו לראות חתך של ביקורות

לכו למאגר על הדרך.

smartblonda

New member
../images/Emo127.gifאינדקס וצפייה בתפריטים בלבד

תמיד יש ארועים "מיוחדים" או עיסקיות חדשות במסעדות השונות,במיוחד אלו החביבות על כולנו(כמעט על כולנו
)

למעלה