צ'נגדו

china19

New member
צ'נגדו

שלום לכולם, חדשה בפורום, האם יש כאן מישהו שגר בסין? בעלי , אני ובתי בת חצי שנה גרים בצ'נגדו האם מישהו גר באזור?

china19

New member
תודה

אז הנה כנראה אני הראשונה! המון תודה, מקווה שהפורום יעזור קצת להתמודד עם תחושת הבדידות

John the Savage

New member
לא מסין

אבל לומדים איתי כאן במחלקה מלא סטודנטים סינים, אם זה עוזר.

billc

New member
אכלתי פעם ארוחה סינית עם chopsticks

אם זה עוזר

RoyG NJ

New member
זה היית אתה ?

ידעתי שאתה מוכר לי מאיזה שהוא מקום ...

mayush63

New member
נצל"ש אוכל אכלתי ארוחת בוקר במקדונלדס- היש

שפל גדול מזה?
אני חושבת שבקרוב אמות (המקום היחיד בעולם בו ניזונתי גרוע יותר מאשר בארה"ב היה באיזה עמק קפוא גבול הודו-טיבט שהגישו בו רק מומוס ומרק גזר עם חתיכות עזי הרים פולטות קירנה (מכוכב אחר) לכל ארוחה אפשרית :( )

John the Savage

New member
../images/Emo2.gif איך זה קרה לך?

נ.ב. חוששני שבתחרות בין בריטניה לארה"ב בעניין הזה, בריטניה לוקחת.

mayush63

New member
רק רציתי קפה ומשם זה נגרר ../images/Emo10.gif

אין לי גבולות אני צריכה עזרה מקצועית :( אגב אני לא כ"כ מסכימה איתך בנוגע להשוואה עם בריטניה ארה"ב מקום גדול אין דין ניו יורק כדין בוסטון/ל"א/ניו אורליאנס/עיירה קטנה בארקנסו אבל חומרי הגלם הבסיסיים באנגליה עדיפים בעיני, אולי התרגלתי כאן לפעמים נדמה לי שאם לא בישלת לבד (ואני לא
) - להכל יש אותו טעם לוואי משונה וחסר חיים חוצ מזה בסופרים באנגליה יש שפע של מוצרים צרפתים שאפשר לבשל איתם (למרות שכאמור אני לא..) פה הכל נראה לי אמריקאי....

John the Savage

New member
עזרה ודחוף!

קודם דאגתי קצת, אבל עכשיו כשמתברר לי שגם רצית קפה במקדונלדס, אני בכלל מודאג. ולגבי ההשוואה עם בריטניה - אז דבר ראשון, מי שנמצא בעיירה קטנה בארקנסו - מגיע לו. חוץ מזה, הממלכה אולי קטנה יותר, אבל גם שם אין דין לונדון כדין עיירה נידחת בסקוטלנד. ובבריטניה, אני זוכר שבוע שלם בו לא הצלחתי למצוא ארוחה עם ירק אחד טרי לרפואה. הכל שמנוני ומטוגן. בארה"ב, גם אם נקלעים לחור בו אין שום דבר חוץ מסניף של דני'ז, לפחות אפשר להשיג שם סלט ירקות (שזה בעיקר חסה, אבל לפחות זה ירוק). ומבחינת חומרי הגלם, דווקא יש כאן אחלה חומרי גלם שבעולם, כל עוד נמנעים מקניות בסופרמרקט אמריקאי טיפוסי. בשביל זה יש טריידר ג'ו, הול פודס, שוק וכו'. טוב, לא בעיירה קטנה בארקנסו, אבל כבר ציינתי שמי שנמצא בעיירה קטנה בארקנסו, שלו יתלונן. נ.ב. איפה את נמצאת, באמת בעיירה קטנה בארקנסו?

mayush63

New member
../images/Emo10.gif I really need help

Im losing hope- I think there's no way back I'll never be myself again :( I'm near Palo Alto - wholefoods is good but relatively rare, and quite expensive... Trader joe is good? Re UK maybe you are right- I never lived anywhere north (or west) of Cambridge Denny's btw- is the devil- worse than mcdonalds! At least the latter hold no pretence... And people from little town Arkansas also deserve to eat- it's not their fault...​

mayush63

New member
כן! ../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif אבל בלי הגבנ"צ וכו'

(ואז זו סתם ביצה אפויה ולחמניה יבשה- מזכיר לי את הבית (אהממ)) נדמה לי שעברתי גבול ועכשיו אין דרך חזרה אולי טיפול שיקומי באיטליה

RoyG NJ

New member
Don't like the Burgers but

having the options for multiple side dishes makes it a winner...

למעלה