צמתים

Neta558

New member
צמתים

הצמתים המתוכננים היום: אזור שרון: צ. רעננה, 13:45 ירושלים: כיכר פריז, 13:00 מודיעין: צ. שילת, 13:00 ר"ג, ת"א: רכבת צפון, 13:30 ראשל"צ: רוטשילד פינת ז´בוטינסקי, 14:00 רחובות: נפגשים בסניף, 13:30 דיווחים ותגובות ניתן לשרשר להודעה זו.

אזור שרון../images/Emo73.gifצומת רעננה

היה נחמד הגיעו פעילי שלום עכשיו לפנינו ותלו שלט אחד שאני הגעתי הם בדיוק עמדו ללכת אז שאלתי אותם אם הם יכולים לעזור לתלות והם נענו בחיוב הצומת הייתה מלאה פעילי ימין אבל 15 דקות אחרי שאני איתי מעיין ומני (צעיר מגניב של מרצ) הגנו הם התחילו להתקפל ועל כל פרליג שלהם תלינו ישר אחד שלנו מה שהיה נחמד! מ14:40 עד 16:00 הצומת הייתה מלאה בנוער בלי ימין בכלל וחילקנו מנשרים (התחלנו ב 14:00 אבל היתה נוכחות גדולה של הימין שם ! בכל מקרה היה מוצלח ! סיימנו עם כוס קפה טעים חם וטרי של מני וזאת הזדמנות להודות רבות למני שבזכותו היינו ופעלנו שלך עמרי ואזור שרון

אני ממש שמחה בשבילכם.....

כל הכבוד ותמשיכו ככה.... דרך אגב אני כותבת במקלדץ בלי עברית תהיו גאים בי....

א.א.אפל

New member
../images/Emo141.gif ובצומת שילת... ../images/Emo141.gif

גיאלי... אני גאה בך, אני לא הייתי מצליח... בצומת מודיעין- צומת ממש טובה! כשהגענו הופתענו לראות 3 פלריגים של הקואליציה + פלריג אחד בצומת מכבים-רעות... מה שהפך את הצומת למפולרגת במיוחד, בזכות הקושרים של הסניף- אורן, סתיו, תמרה (פעילה חדשה ומגניבה) ומעיין (ארפה, המדריכה של הצעירה יחד עם סתיו, וגליל) זאת הייתה הצומת הראשונה שלנו עם המבוגרים של הסניף (הם הגיעו 4) ואנחנו הגענו... תחזיקו חזק... 10 אנשים!! מצורפים פרחים ועצים לציון הפריחה המדהימה באזורנו...

יש לכם בעיה עקרונית...

עם התייחסות לצומת כאל זכר? מה קרה - הוא לא מספיק גברי בשבילכם??? אני קורא לציבור הצמתים בישראל - התקוממו! אל לכם להניח לכל תושבי המדינה לרמוס את זכויותיכם כגברים, השמיעו את הדעה השפויה בציבור, בתקווה להכחיד את הקונצזוס המוטעה!!! בעייפות, מאור.

וברכבת צפון

87פעילים. 3 ר"גנים 2 תל אביבים, גיל מפ"ת, ומור אחת מרמת הגולן. טוב אז חוץ מהוויכוחים הרגילים עם אנשי מולדת, הגיעו הפעם גם כמה חברה מבית"ר בדיוק כשהתקפלנו, חתכו לנו את השלטים, וחטפו לנו פלירים וקרעו אותם. מהמבט על הפנים של אחת מהן כשהיא חתכה את הפלירים, היה נראה כאילו היא גומרת מזה. טוב לאנשים יש הנאות מוזרות. אבל חוץ מזה היתה כעקרון צומת יעילה למדי. חילקנו הרבה חומר, פילרגנו, והחלפםנו הרבה שלטים של אנשי מולדת בשלטים שלנו ברגע שהם התקפלו.

מור ק

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif פעם ראשונה שלי...

טוב, תנסו אתם להגיע מרמת הגולן, וחוצמיזה לפני שבועיים עד שאירגנתי הכל בסוף לא היה חפיף בכל אופן, היה שם איזה נהג מונית שניסה לגרור אותי מאחורי המונית שלו "להדביק סטיקר", ואיזה מישו שהצליח איכשהו לעבור לי על כל החזה ורק אז לתלוש ממני את הסטיקר... פחחח נקווה שנוכל להגיע שוב בשנה הקרובה...

smile2life

New member
נקודת מבט שלי

>>>>מני מהצעירים<<<< בהתחלה הגעתי לצומת באמת והיה שם רק עמרי עם כמה פלריגים, ושני פעילי שלום עכשיו - והרגשתי קצת ON THE FACE (ובתרגום חופשי לעברית: על הפנים) - די שכחתי מה זה לעשות צמתים בימי שישי - לא זו כוס התה שלי. ובכלל התבאסתי כשהתקשרו אליי יום חמישי כדי להצטרף לנוער ולהיות אחראי בשטח - כי הש"ש היו באיזה סמינר וצריך אחריות של מבוגר במקום, למקרה ו... הגעתי והכל היה כמו שעמרי תאר: חמולה של מתנחלים (ציציות, כיפות סרוגות, עדריות) מה שהדהים אותי זה שהיה שם ילד קטן - פצפון - שטיפס על עמודי חשמל ותלה פלריגים כמו אחד שרגיל לעשות את זה. מעניין אותי אם הנוער של היום יש כאלו - כי בתקופתי (לפני 7-10 שנים) היו ככח"שים רציניים, שנעלמו להם בשיטתיות עם הגיוס ועם החלפת הרכזים (אילן=>עלמה=>זיו=>הללי=>רוני=>תמר[?} את הנוכחית אני לא מכיר). אני חייב לציין שהגעתי, במקום כבר היה עמרי ועוד פעילה שעמדה על אי תנועה עם שלט "אין פתרון צבאי וזה מה שריגש אותי והוכיח לי שיש עם מי לעבוד בשטח. החבר´ה מהימין פינו לנו את השטח ואז איתי, עמרי ומעין היוו מעין "ועדת קישוט" ופילרגו את הצומת יפה מאוד. יואב והדס (?) הצטרפו וחילקו סטיקרים ומנשרים (עמרי כבר השתמש בעברית צחה למה שאני אהרוס לו) ובאזור שעה ארבע הכנתי קפה. תודה רבה נוער מרצ רעננה על אחה"צ יפה, מהנה ומלא שמש. אל תשכחו לחבק עצים, מני נ.ב. יש אצלי, נכון לעכשיו, ברכב פלריגים של הנוער. מי שרוצה שרק יגיד - אחרת הכל חוזר למרכז.

רעות כ-ץ

New member
הדס???../images/Emo2.gif

כלומר, הדס שלם?! זו ש"אסור לה" לעשות צמתים?! הדסי, אם אמנם מדובר בך, אני קוראת אותך לסדר!! תתיצבי מהר לבירור הארוע! ובאותו ענין: אזור שרון היקר, אני מעונינת להתחיל להרים צמתים בבית-ליד, צומת גדול כמעט כמו צומת רעננה, ולא מאד רחוק ממנו.. (וגם לא מפרדסיה! 10 דקות, כזכור). אז! ש"ש כבר יש (טלי כמובן)! חומר כבר יש (אני מקוה)! מה שחסר כרגע זה בעיקר פעילים.. אני חושבת שאפשר להרים צומת סביר בהחלט אם נזכה לנוכחות מלאה של סניף נתניה (רעות + דור + נגה + בר??), סניף "יכולנו להצטרף לסניף נתניה אבל מטעמי אליטיזם סופחנו לכפ"ס" (אסנת + אנוש + הדס!!) ואורחים מזדמנים מהסניפים האחרים (עם דגש על איתי הסקסי). מאחר שאני נוטה לעתים להיות עסוקה בימי ששי בכנסי ש"ש למיניהם, אני יכולה, לצערי, לסייע בעיקר בתמיכה מורלית ולוגיסטית, הכדור אצלכם!!
בתקוות עולם לנס המיוחל, מהולה בסירופ ענבים רעות

smile2life

New member
לא סגור על השם

אני, פאצפופים ושמות לא מקשר - אם עשיתי חטא עם הדס אני מתנצל ושולח מראש זר פרחים להתנצלות

smile2life

New member
ווקשה

ובסוף תלמדי שלא כל הבחורים היפים הם הומואים או כל ההומואים הם בחורים יפים

למעלה