היי, גודל ספרית הJRE של גירסת 1.5 החדשה הוא באזור ה70MB. איפה אפשר למצוא דוקומנטציה על מה אפשר להוריד מהספריה ? - לדוגמא האם אפשר להוריד חלק מספרית zj שנמצאת בLIB ? מישהו מכיר/עשה משהו דומה ? תודה מראש...
על זה אנחנו מפתחים. העניין הוא שאני מוציא אפליקציה ללקוח שכוללת בפנים את הJRE ומשתמש בו במקום לבקש שיתקין באופן עצמאי. קובץ ההתקנה גדל יחד עם גודל הJRE. מה אתה אומר ? יש דרך לטפל בזה ?
יש סיכוי שתוכל להשתמש ב-ME במקום ? או לחלופין, נסה לשלוח JARים יחד עם האפליקציה שלך וככה תוכל להפיץ גרסא שהיא stripped down יחסית. אחרת אני פשוט לא רואה פיתרון טוב.
1. ME יתאים לאפליקציה רגילה ? (וכבדה אם יותר לי לומר, אפילו מאוד כבדה). 2. לא הבנתי מה לשלוח כJAR. את הJRE ? או להכניס את כל האפליקציה לJAR ? כי זה מה שקורה היום. יש מספר JARים שמורצים ע"י JRE שמסופק בהתקנה.
1. זה תלוי באיזה חבילות אתה משתמש. תבדוק את התיעוד של ME ותראה אם כל הדברים שאתה צריך נמצאים שם. 2. יש אפשרות לצרף JARים של חבילות ידועות. זה חוסך ממך בגדול את הצורך שכולן יהיו מותקנות על המחשב. זה די דומה ל-DLLים של חלונות. אתה לא צריך את כל ה-DLLים שקיימים אלא רק את אלו שהאפליקציה שלך משתמשת בהם. ברור שזה פיתרון מסובך מעט.
1. בדקתי באתר של SUN מה אפשר להוריד מסוג של ME ולא ראיתי משהו שאפילו דומה למה שני מכיר. 2. אוקי, אז אני צריך בטוח את ספרית הBIN. מה שאתה מציע זה לבדוק אילו JAR מתוך הJRE אני צריך ? או לבנות את אותם JAR בעצמי ?