מותק, יש שם עולם שלם בחוץ.
ש שדות של אירוסין New member 19/2/04 #31 כן, נשמע מהודעותיו שברי הוא מינימום ניל יאנג. אדנית_, מסכים איתך. (נכון שזה נדיר??)
ג גאנדאלף הלבן New member 19/2/04 #29 אופס זה לא שייך לפה אלא לתגובה אחרת.. חפיף.. אני מקווה שתבינו..
נ נפלאית New member 18/2/04 #3 עכשיו זה בדוק: רפרוש לא כלה אחד = 6 רפרושי אחד העם. אה, ולא כלה בסוף גם נתקע.
ש שדות של אירוסין New member 18/2/04 #8 <מגרגר בגרון> זה רק אני שזהיתי דאחקה נסתרת בתוך דבריה עלי, או שגם אתם?? פעם הבאה אני לומציע מקומות. לכו ל ו . אני בטוח ששם הרבה יותר טעים. מיצי מיצי
<מגרגר בגרון> זה רק אני שזהיתי דאחקה נסתרת בתוך דבריה עלי, או שגם אתם?? פעם הבאה אני לומציע מקומות. לכו ל ו . אני בטוח ששם הרבה יותר טעים. מיצי מיצי
A as if New member 18/2/04 #13 עוד לא קיבלתי תשובה לחידה. אההה- לא אמרתי?! בין הזוכים תוגרל יואן מקרגור .
נ נקודית חן New member 19/2/04 #36 ../images/Emo124.gif יש לי פתרון (../images/Emo35.gif) The greatest thing you'll ever learn Is to love and be loved in return. ~ From "Unforgettable with Love" by Natalie Cole
../images/Emo124.gif יש לי פתרון (../images/Emo35.gif) The greatest thing you'll ever learn Is to love and be loved in return. ~ From "Unforgettable with Love" by Natalie Cole
A as if New member 19/2/04 #38 ככןן !! thank you !! יש צ' בסדום אחרי הכל. זכית ביואן מקגרגור, ולא כפי שאיזה מופרעת כתבה. את הפרס את יכולה לקבל בסקוטלנד.
ככןן !! thank you !! יש צ' בסדום אחרי הכל. זכית ביואן מקגרגור, ולא כפי שאיזה מופרעת כתבה. את הפרס את יכולה לקבל בסקוטלנד.
ט טובי אור נטובי New member 21/2/04 #39 יפה לך גיבובי שטויות AS IF אכפתלי.. אה.. ובהתחלה חשבתי משומה שאת נופת צופים..