צמעו קטע

צמעו קטע

מתקשרים אלי מתפוז כבר בפעם השנייה ומציעים לי לנהל פורום אפנה למידות גדולות כיון שהם יודעים שאני מומחית בתחום וניסו לשכנע אותי כמה פרסום זה ייתן לי וכו' וכו' .שורה אחרונה כששאלתי אותם כמה כסף הם ישלמו לי עבור ניהול הפורום וששמי יתנוסס ליד הם אמרו לי שאני צריכה לשלם להם .
הצחיקו אותי .הפרדס הזה מזמן יבש .
אז שש שבע ,לך הם צריכים לשלם הרבה כדי שתנהלי להם את הפורום המקצועי הזה כי את המומחית בתחום התפירה והאפנה ואין עליך.

שש שבע

New member
תודה אטי, אני עושה את זה ללא תשלום מתפוז, ואני סומכת

על הקב"ה שמנהל את העולם בדיוק מושלם, אם עזרתי למישהו במהלך הניהול, ואולי החזרתי למישהו חוב, שאיני יודעת / זוכרת על קיומו, הן בגילגול הזה והן בגילגולים קודמים, שירשם לי וי למעלה בפנקס החשבונות של הבורא, ויעמוד לזכותי או / ו לזכות ילדי ביום מן הימים, ואם לא עזרתי, ניחא.

טרהקוטה

New member
אני מקווה שימצאו בקרוב מנהלת לפורום ההוא,

כי זה נראה לי כל כך חשוב! מאוד קשה למצוא בכלל חנויות שמוכרות למידות גדולות, והבגדים שיש בחנויות האלה הם בד"כ שקים אפורים, כי למה שאשה מלאה תרצה לחגוג את הנשיות שלה. אני חושבת שבהחלט חשוב שיהיה פורום כזה.

שש שבע

New member
"לחגוג את הנשיות" למה לכל הרוחות צריך סיבה לבגדים נורמאלים?

למה אי אפשר להשקיע קצת יותר בגיוון השמלות?

שנים לבשו שמלות שחורות בכל אירוע, אני תמיד הלכתי עם בגד בצבע אחר, למרות שיש לי בגדים שחורים הם מבחירה, ולא מתוך הכרח,

פעם נשים היו גדולות ומלאות ומאושרות, כי ככה אהבו אותן,

סבתי שהיתה קטנת גוף ורזה היתה חיבת לעבור דיאטת השמנה, כי סבי לא רצה אותה (רבע עוף, ) ככה (שידוך, אלא מה) ואחרי שלושה חודשים התעגלה לחייה תפחו ונצבעו ורוד, ואז הוא אמר שהיא חמודה עכשו (ואל תגידו שתותר עליו, הוא היה חתיך הורס, וגם מאוד מוכשר, בקיצור חתן מבוקש),

היום משחקים בראש שלנו, ואנחנו משחקים לידים שלהם.

טרהקוטה

New member
לא מזמן

ליוויתי קבוצה שהגיעה מחו"ל, בעיקר רופאים ורופאות מאפריקה ("ליוויתי" זה אומר עמדתי בסביבה והשתדלתי לא להפריע).
והנשים בקבוצה הזאת, משכילות ומצליחות, וחלקן מלאות, לבשו חליפות צמודות בצבעים בוהקים וחזקים, לא עשו שמץ של ניסיון להסתיר או להתחבא, וכולן משדרות "אני פה, ואני יפה". היה מקסים כל כך לראות את זה...

שש שבע

New member
כן, אני גם מתה על הכושיות הענקיות האלה, עם השמלות בצבע כתום

ופוקסיה וירוק זוהר, וצהוב, שהיו עוברות במרכז העיר בבאר שבע, קבוצה גדולה (מדימונה) וצבעו לי את היום.

sod habeged1

New member
אידיאל היופי באפריקה שונה מהעולם המערבי ,

אישה בעלת מבנה רחב ,גוף נשי מלא ובעל קימורים בריאים , בעיקר באזור אגן הירכיים , נחשבת לאישה בריאה ,יפה ופורייה .
אזורים רבים שם עדיין לא מחוברים למדיה , אינטרנט ופחות נתונים לשטיפות מוח של התקשורת ועולם הפרסום ..

למעלה