צ'מעו קטע...

• פותח הנושא Galel
  • פורסם בתאריך

Galel

New member
צ'מעו קטע...

כמה דוגמאות שקרו לי מאז הסופ"ש, וסתם ככה, בא לי לשתף: יום שישי, אני צריך להעביר מחשב כבד שלא נכנס בתיק, ולנסוע איתו במוצ"ש באוטובוס עמוס מבית שאן לירושלים ואז בירושלים בעוד איזה קו עמוס...אני חושב לעצמי שממש לא בא לי, ומשחרר... יושבים בשישי בערב אצל הדודים, בת הדודה שחזרה מחו"ל אומרת שהיא יוצאת לפאב עוד מעט, והופ, הנה החברה שלה נכנסת בדלת, מדברים כל המשפחה, מדברים על שכ"ד, והיא אומרת "כן, בירושלים ממש יקר", "אה, את גרה בירושלים?" , "כן, אני נוסעת מחר חזרה, אתה צריך טרמפ?"... הספקתי לחזור הביתה, לעשות הפתעה לחברה, ולהכין לה מחשב חדש. אתמול התקלקלה לי מצלמת האינטרנט, ואני מחפש כבר די הרבה זמן מדפסת+סורק, אבל במחיר סטודנטיאלי...ולא מוצא... אז אתמול חיפשתי בגוגל מצלמת רשת בישראל, ומצאתי חנות בשם אייבורי מחשבים (שירות איום, דרך אגב), אבל חוץ ממצלמת אינטרנט, הם מוכרים מדפסת+סורק בחצי מהמחיר שחשבתי להשקיע. אז חזרתי הביתה, ועשיתי הפתעה לחברה (דפוס?) היום מאוד דאגתי, היה לי יום לימודים מ8 עד 8, ואפילו בלי הפסקה נורמלית לאכול, ובבוקר לא לקחתי איתי סנדביץ'. ולפתע פתאום, המרצה בכימיה מודיע שהוא חייב ללכת לאיזה כנס, ופתאום יש שעה חלון... סתם, דברים מסתדרים. אני אומר הסוד...אחרים בטח יגידו סתם צירופי מקרים...(בינינו, אני אומר שצירופי מקרים זה הסוד...אבל אל תהרסו להם את הכיף...) גלאל.

kikona126

New member
אין כזה דבר צרופי מקרים

אני מזמינה אותך לקרוא את הנבואה השמימית. יופי של סיפור!!! ולא אלו לא צירופי מקרים!!!! זה הסוד

Galel

New member
שם התחלתי...

בנבואה השמימית :) ואז הנבואה השמיימית המדריך החוויתי... ומשם המשכנו למסע מאוד מעניין :) גם אני לא מאמין בצירופי מקרים.. גלאל.

זה ממש לא הסוד.

הרי לא עשית אף אחת מהפעולות המומלצות במסגרת הסוד: לא דמיינת את הטרמפ/סורק/הפסקה (להיפך, דמיינת את היום הארוך ודאגת איך לא יהיה לך אוכל), לא עשית לוח חזון, לא קבעת תאריכי יעד למצוא סורק, התייאשת מהנסיעה לירושלים. זה יותר דוגמא שכמו שהמדען אומר, אם אתה משחרר ומקבל את המציאות כמות שהיא, אז הדברים מסתדרים על הצד הטוב יותר.

פשוט עוד לא יצא לך לפגוש את גלאל באופן אישי

הבן אדם הזה מישם את הסוד גם אם הוא ישן. אני חושב שהוא עושה את הדברים כל כך הרבה, שהוא לא צריך להקדיש להם מחשבה מודעת. והאמת - כשבאמת נכנסים לעניינים, כבר עושים הרבה מהדברים באופן טבעי כל הזמן. פחות צריך לחשוב על לעשות את זה - להגיד לעצמך - עכשיו אני אומרת תודה על דברים שיש לי - זה פשוט הופך למשהו שעושים ספונטנית. בברכה שפי

Galel

New member
כן...גם אני חשבתי על זה...

אבל הקטע הוא, שגם בסוד אומרים לשחרר.... אתה אמור לדמיין את מה שאתה רוצה, להתמקד בו...אבל אז לשחרר... מי יודע? אינרציה של חוסר דאגה? אולי אם אני חושב על כך שהכל יהיה בסדר היקום עושה את זה לבד? ודרך אגב..אני תומך בגישה האומרת, שאם תבקש משהו, תקבל אותו, אבל הרבה יותר חכם, או חזק, זה לצאת בהצהרת הבוקר ולומר ליקום: אתה יודע מה? טרמפ קיבלתי, אוכל קיבלתי, כסף קיבלתי, עכשיו תעשה אתה מה שאתה צריך כדי לעשות אותי מאושר... ורוב הזמן, כשאתה משחרר ליקום את ההרגשה הזו, הוא עושה אותך יותר מאושר ויותר מהר מאשר אם היית מבקש משהו ספציפי... אז אני לדוגמא עדיין צריך לעבוד על כמה דברים (יש לי בעיה מנטלית עם כסף, אני פשוט לא מרגיש שאני צריך...אז אני מתאמץ כדי למשוך), אבל את רוב הדברים אני עושה בצורה הכי כיפית שאפשר, וכמה שיותר, איפה שאפשר, משחרר את זה ליקום כדי שיסדר לבד :) אבל, מצד שני, יש מצב שאתה צודק, ולא עשיתי שום דבר הקשור לסוד :) גלאל.

סבבה לגמרי גלאל

איזה כייף לשמוע את החוויות שלך. מוצ"ש הבא - נפגשים אצלי : ) בברכה שפי

הנבואה השמימית....

אני זוכרת שקראתי אותו בפעם הראשונה שהייתי בת 14 או 15 , קראתי אותו פעמים מיד. זה ספר מדהים. חובה לכולם לקרוא!!! תיאור מעולה של חוזקו של המיינד האנושי והשתלשלות אירועים שמכוונת למטרה אחת בלבד- ההכרה והבנת דרכי היקום. מ ו מ ל ץ

Galel

New member
זה תמיד נורא מצחיק אותי...

שמכל הספרים בעולם (ויש ממש המון) שמדברים על כך שצירופי מקרים הם הדרך של היקום להראות לנו משהו, הדרך של אלוהים לכוון אותנו ובעצם הדרך של מי שזה לא יהיה לבצע ניסים, הספר הראשון שכולם קוראים על זה זה "הנבואה השמימית" (כולל אני)... אולי זה צירוף מקרים :) גלאל.

כל אחד ומחשבותיו שלו. ../images/Emo13.gif

מה שנראה לך מצחיק יכול להראות לי כרציני ומה שיכול להראות לי כדרך היקום יכול להראות לך כצירוף מקרים. החכמה היא לא ליהיות צודק, אלא לנסות להבין איך הצד השני חושב. אולי נלמד ונראה משהו שלא ראינו קודם....

למעלה