צ'מעו קטע ...

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
דוד אתה יודע מה עוד יותר מפתיע

ברצינות לרגע קט
האם מישהו מבין חברי הפורום או מטעמו פנה ל-E-MAILים של לימור או רונית והזמין אותן רק להיכנס לפורום ו/או האתר המהולל של "חדשות הרכבת" ע"מ להחכים בנושא?
אותי? אם תפתח את ידיעות אחרונות של היום ותראה את התשובות של אנקורי, תחנת אשדוד מככבת שם במלוא הדרה.... השאלה היא איפה הם ראו את תחנת אשדוד במפה?!

כלום לא חשוב-העיקר שתישאר כאן!!!

אותי? אם תפתח את ידיעות אחרונות של היום ותראה את התשובות של אנקורי, תחנת אשדוד מככבת שם במלוא הדרה.... השאלה היא איפה הם ראו את תחנת אשדוד במפה?!
כלום לא חשוב-העיקר שתישאר כאן!!!
לא נותנים לך ללכת!!!

על זה נאמר: ארץ חלם.

על זה נאמר: ארץ חלם.

A r i e T

New member
מקווה שעוד לא זרקת את העיתון מהיום

מקווה שעוד לא זרקת את העיתון מהיום
אתה יכול להעלות בבקשה את התשובה לשאלה על שדה התעופה של אילת?

ממש בדיחה: אין יותר קו פעיל לבצת.

צ'מעו קטע ...

היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג
הקו נסגר ביום 01.07.2001. אני בטוח שזה שחיבר את השאלות יודע על רכבת הרבה פחות ממך. אתה בטוח יודע יותר ממנו. שאלות מתנה !!! חבל מאוד שבמשרד החינוך לא בודקים את נכונות השאלות שלהם. יש עוד טעויות במפה !!! חה-חה-חה!!! אחי: אני מאחל לך הצלחה מלאה במבחן. אני בטוח ששיחקת אותה בענק !!!

elians

New member
לפי החישוב שלי מול תשובות אחרות

הקו נסגר ביום 01.07.2001. אני בטוח שזה שחיבר את השאלות יודע על רכבת הרבה פחות ממך. אתה בטוח יודע יותר ממנו. שאלות מתנה !!! חבל מאוד שבמשרד החינוך לא בודקים את נכונות השאלות שלהם. יש עוד טעויות במפה !!! חה-חה-חה!!! אחי: אני מאחל לך הצלחה מלאה במבחן. אני בטוח ששיחקת אותה בענק !!!
לפי החישוב שלי מול תשובות אחרות
ומול הצעת התשובות, יש לי בשקט 65 נקודות...

ישראל ב

New member
נשמע משהו מגניב

צ'מעו קטע ...

היום עשיתי בגרות בגאוגרפיה, ונחשו על מה היה אחד הנושאים? כמובן שהצטיינתי בו וכמובן שגם תיקנתי אותם לגבי הרכבת לנתב"ג
נשמע משהו מגניב
הבגרות הזאתי עם הרכבות והמטוסים.ממש בגרות של פורום תחב''צ

מצב
הנושא נעול.
למעלה