צ'מעו קטע מסריח!!!!!

צ'מעו קטע מסריח!!!!!

אחרי שלושה שבועות ועציץ מתקשרת אתמול גיסתי. צ'אלו למה? כי היא יודעת שגיסתי מארה"ב (הנוספת) כאן באילת והיא בטח בקשר איתי (הרי איתה היא גם לא מדברת) בדיוק בזמן השיחה גיסתי מארה"ב יושבת לידי בעבודה (הגענו מארוחת בוקר בחוץ עם חמותי) ויודעת שהגיסה המלעונה על הקו. אני מדברת איתה בשיא הטבעיות ואומרת לה שהגיסה מארה"ב מעוניינת לראות את הילדים. עונה לי המלעונית : " אין לי בעייה שתבוא לראות אותם, את יודעת שאני לא מתחשבנת עם הבנות". יפה מאוד לא? תיאורטית כן אבל לא מעשית. כל הערב גיסתי מארה"ב התקשרה אליה לטלפון ולפלאפון וגם אני ניסיתי - ד מ מ ת - מוות !!!! אין קול ואין עונה לטלפונים!!! טוב, תרגיל שקוף מאוד ומאוד מלוכלך. חמותי בקריזה והבטיחה שהיא תשלם על כך ביוקר, גיסתי מארה"ב נפגעה עד עמקי נשמתה, גיסתי האחרת מארה"ב (תאומתה של זאת) התקשרה וקללה אותה בקריזה על מה שעשתה. בקיצור, הולך להיות שמח החג הזה!!!!!!!!!!!! (שלא תגידו שאילת משמעמעמעמעמעמעמת)

ההה, ומה עוד?

הבוקר הגיסה המלעונית מתקשרת אליי ובשיא התמימות מספרת לי שהיא לא הרגישה טוב והלכה לישון מוקדם והבנות בכלל לא היו בבית . אחת בחוג, אחת בהצגה והתינוקת בטח הייתה בדיסקוטק. עד 23:00 בלילה? היא כנראה חושבת שאני עשוייה מאצבע ובטח אציל את עורה ואספר את גירסתה לחמותי ואגן עליה. נענענענענעעעעעעעעעעעעעעעעע, זה לא נוגע אליי ולא יגע בי.

smagi

New member
מה איכפת לכם לא רוצה להראות

את הבנות? לא צריך!!!!!

אין דבר כזה "מה איכפת".

לי זה לא אכפת ולא נוגע. אבל לחמותי זה אכפת ונוגע מאוד וגם לגיסתי שאלה לה האחייניות היחידות שיש לה בארץ. העניין הוא שחמותי מרגישה נבגדת ולו רק בגלל כל מה שעושה לבנות הללו.

מנופ

New member
סיגלי מזל שיש לך כמה סיפורי גיסות

להפיג את השממה שנפלה כאן. לאן כולן נעלמו? אולי באמת צריך לשבח כאן משהי כדי שכולן יתעוררו?

למעלה