צ'מעו צ'מעו...

benben

New member
צ'מעו צ'מעו...

מישו יודע מה המקור של השם איירון מיידן אני קראתי ב-mooma שזה מכשיר עינויים מתקופת האינקוויזציה מימי הביניים מכשיר בשם "בתולת הברזל" אם זה באמת נכון.. זה לא מרגיש פשוט חרא...הרי את מי עינו בעיקר באינקוויזציה..בעיקר יהודים שגורשו (וגם חריגים, הומואים, לסביות וכו') כילו אנחנו (אני לפחות חולה על הלהקה הזאת) שומעים להקה עם מסרים נוצרים מפה ועד הודעה חדשה... מה אתם חושבים על זה????

BlizzardOzz

New member
קודם כל. . .

עם הלהקה הייתה שונאת יהודים היא אף פעם לא הייתה מופיעה בארץ ובטוח שלא הייתה מצלמת פה קליפ. שנית ללהקה אין מסרים נוצרים (כמעט ולא) אלא מסרים אוניברסלים בקשר לנושאים שונים ומגוונים. את השם 'איירון מיידן' אימץ סטיב האריס (הבסיסט) מהסרט 'האיש במסכת הברזל' (המקורי משנת 1964 נראה לי). צירפתי תמונה של המכונה מימי האינקביזיציה.

Awaken

New member
וגם אם יש מסרים נוצרים, אז מה?

זאת לא זכותם בתור אנשים נוצרים? זה שיש שירים שהם תומכים בנצרות זה לא אומר שהם אנטי יהודים, באף שיר שלהם אין מסר נגד יהודים.

נימרודל

New member
אה... לא ידעת שזה מכשיר עינויים?

אפשר לראות אותו בלונדון דנג'ן... לא הייתי שם אבל אפשר... אני חושבת שהם בחרו את השם כי הוא פשוט מגניב... ואירוני... הם צילמו פה קליפ???? וואו!!! אייזה?

barlevy

New member
או נו..-רק MAN ON THE EDGE

צילמו את MAN ON THE EDGE צולם במצדה הקליפ ל LORD OF THE FLIES זה אוסף של כל מיני קטעים מהופעות של מיידן בינהם גם אולי איזה שנייה או שתיים מישראל אבל MAN ON THE EDGE צולם כולו בישראל

BlizzardOzz

New member
ברלוי אתה טועה!!!

תסתכל פה תדפדף לסוף הדף ותראה איזה קליפ צולם בארץ!

Awaken

New member
אתה טיפש או מה?

הוא אמר שלא את כל הקליפ צולם בארץ, אלא רק חלקים ממנו.. לעומת man on the edge שצולם כולו בארץ.

Alon31288

New member
יוו רד ממני! אתה אפילו לא קולט!

דבר ראשון אמרתי את זה במין חצי ירידה בכאילו וחצי צחוק כזה. בלי שום כוונה לפגוע. זה היה ממש סתם. ודבר שני הם מתווכחים ונכנסתי לאתר שהשני נתן ובאמת רואים ב-Lord of the Flies שזה צולם בישראל וקשה לי להאמין שאם יש רק שני סצינות קצרות מישראל בקליפ הזה אז שישימו דווקא אותן. למרות שזה יכול להיות. ואני רק לא בטוח שזה נכון. אם תכנס תראה בתמונות מהקליפ של Man On the Edge שלא רואים משו שמזכיר את ישראל אז זה קצת לא הגיוני. יכול להיות ש-barlevy באמת טעה. ואם כן מה הבעיה? רד ממני כבר!!! וטיפש אני לא. אם כבר אז טיפש מלומד :)

Awaken

New member
בואנה תרגע לא דיברתי אלייך!!!!!!!!!

דיברתי בכלל אל blizzardozz מה אתה קופץ?!

Alon31288

New member
אממ...יש מצב שאתה סולח לי?

יש לנו עבר פלילי...זה למה קפצתי...סורי?...

BlizzardOzz

New member
מה אתה קופץ בכלל? גם כן

קודם כל אני לא, שתיים לפי מה שמראה האתר של מיידן רוב הקליפ צולם בארץ (LOTF)

למעלה