צ'מעו סיפור

glitter8

New member
צ'מעו סיפור

מה הייתם עושים במקומי? אתמול באו אלי זוג חברים לבקר ולקחת את הוידאו של החתונה שצילמתי להם, הכלה עולה חדשה מרוסיה שנדלקה על השירים של דיויד, ישבו אצלי ושמענו את הדיסק ממצדה, תוך כדי שהם מבררים אצלי פרטים לגבי ההופעה הבאה ואמרו לי לקחת אותם בחשבון כשאנחנו נוסעים (אינשאללה) להופעה. בקיצור, לפני שהם הלכו הוא ביקש ממני לצרוב לו את האשה שאיתי. בסוף בגלל קוצר זמן (וחוסר רצון שלי) זה לא יצא. עוד הזוג הולכים לדרכם, באה אלי חברה, שלא מכירה אותם בכלל ונחשו מה? מבקשת ממני לצרוב לה את האשה שאיתי!!???? הסברתי לה ארוכות למה יש לי בעיה עם זה ושכל עוד זה דיסק שניתן לרכישה בחנויות אני לא מתכוונת לפגוע בפרנסתו של היקר לי, אחרי שהיא נעלבה קלות שמה פתאום שהיא חברה שלי ואני מעדיפה לשמור על הזכויות יוצרים ולא על הכיס שלה .. והראתי לה שכל מדף הדיסקים שלי מורכב מ-100 אחוז דיסקים מקוריים. אבל היה ברור לי שהיא נעלבה והולכת לעשות לי "קטע" מכל העניין.. מה הייתים עושים במקומי? מה יותר חשוב? חברים או עקרונות?

popikon23

New member
וזוהי דעתי

קודם כל, משמח לשמוע שהרבה אנשים "גילו" פתאום את דיויד ולא מפליא שהם נדלקו על השירים שלו! ולענייננו, אין ספק שאת צריכה לעשות מה שאת מרגישה ולא לוותר על עיקרון כ"כ חשוב לך (ולכולנו!) כדי לא להעליב חברה. אני חושבת שחברה שלך אמורה להבין עד כמה דיויד חשוב לך ולא לעשות לך קטעים כאלה בנוגע אליו. חוץ מזה חברה אמיתית לא תעשה לך קטע בשביל לחסוך לעצמה כמה עשרות שקלים ואם היא תעשה את זה אז תסיקי את המסקנות לגביה.

YulaShpil

New member
../images/Emo45.gif אני עם קרן

"חברים" נבחנים בדיוק במצבים כאלה... אני לא אומרת לך לקום ולנטוש אותה אם היא באמת תעשה לך קטע, כי בכל זאת אפשר להישאר חברים של אנשים עם צדדים שונים באישיות. אבל חברים טובים באמת יכבדו את העקרונות שלך, ולא יעשו כזה סיפור גדול מדיסק. (והאמת שהדיסק דוקא בין הזולים של ברוזה, עקב גילו, כך שאני ממש לא מבינה את הסיפור של החור בכיס
)

צרבי לה יא מעפנה!!!!!!!

סתם בצחוק:) אישיתה הייתי הולך אחרי העיקרון ומסביר לה יפה למה את לא רוצה לצרוב לה ואם היא לא מבינה אז שתקפוץ... סתם דרך אגב תוצאות המגנים שמנעו ממני להיכנס לפורום הם: היסטוריה- 80 ציון הגשה 86 לשון-78 ומיון הגשה 82 סביר לא משהו

glitter8

New member
חח../images/Emo6.gif סוף סוף תגובה אמיתית...

סתם...לא צרבתי לה. וכצפוי היא לא התקשרה עד הלום. אני בטוחה שהיא עוד תתקשר, ואם לא אז לא הפסד כזה גדול...

glitter8

New member
חזרה גם חזרה

והיום התקשרה 5 פעמים על הבוקר והעירה אותי... הטלפון הראשון היה ב 8 לפנות בוקר !! התעלמתי ממנו כמובן בסביבות 1 בצהרים, כשקמתי, וראיתי 4 שיחות שלא נענו וכולן ממנה שהיתה חייבת לשתות איתי קפה בבוקר... בקיצור, תשמרו על העקרונות שלכם תכבו את הטלפון בלילה... חופש נעים ונתראה בקרוב

ללא ספק...

ע ק ר ו נ ו ת גם אצלי זה דבר חזק לשמוע רק מקורי אלא אם כן זה שיר אחד מדיסק וברור לי שאני לא יקנה דיסק שלם רק בשביל אותו שיר אבל בכללי יש לי רק מקוריים יישר כוח !!!

YulaShpil

New member
בדיוק בשביל המצב של שיר אחד

שרוצים מתוך דיסק, ואל את כל הדיסק, קיימים אתרים שמאפשרים הורדה חוקית של שירים ברשת, דוגמת songs.co.il

למעלה