צ'מעו סיפור

דודי 10

New member
צ'מעו סיפור

מכרתי דירה בזכרון דברים לפני 3 חודשים בזכרון כתוב שתוך שבוע נערוך חוזה ואקבל תשלום ראשון ותוך חודש תשלום שני וכו בפועל במקום לעמוד בזה הקונה טילפן אלי והסביר שמסיבות משפחתיות הוא לא יכל לעמוד בזה ולכן הוא מבקש שאמתין ... אני , שלא ממש הייתי מרוצה מהמחיר שסוכם אמרתי לו שאם אני ממתין , הרי שאוכל לעלות את המחיר ... לאחרונה הצעתי לו לסגור בכ-2000 דולר יותר אך הוא לא עונה תשובה . אמרתי שבוע שעבר למתווך שאני רוצה השבוע תשובה - אחרת אני לא מחוייב למכירה השבוע עבר ותשובה איין ... כעת אני רואה עצמי לא חייב למכירה הזו אף ש1000 דולר של הקונה אצלי - זה קיבלתי בעריכת הזכרון דברים אני צריך להחזיר לו אותם ... אני מעוניין להמתין כעת ולא למכור אני נוהג נכון ?

ביטול הסכם ...

כדאי שתודיע לו בכתב על ביטול ההסכם עקב הההפרה שלו - רצוי מכתב רשום עם אישור מסירה דרך עו"ד. אם יש לך דרישות כלשהם ממנו - פרט אותם במכתב.

אוי דודי

ראשית אמליצ לך כי תדבר ישירות עם הקונה איתו חתמת זכרון דברים [את המתווך אתה יכול לידע בענין זה] התנהגות חד צדדית אין פרושה שהצדק איתך הכל תלוי בהסכם בעיה בפני עצמה יכולה להיות טענות שונות של ה"קונה" מומלצ לברר עינינים ע"י יבורים ולהגיע להחלטות משותפות כאשר לנגד עיניך אפשרויות הפעולה האפשריות

למעלה