צ'מעו משו...

צ'מעו משו...

לא נראה לי שזה ממש ג'קאסס אבל אני רוצה לספר לכם על משו שאני וחברה שלי עשינו היום...אז ככה...אנחנו בבצפר שלי בקומה האחרונה ויש שם מסדרונות א-ר-ו-כ-י-ם לאללה...עכשיו..המצאנו מין דבר כזה לא יודעת למה...סתם כזה ללכת אחורה ואז רצים בשיא המהירות ונתקלים אחת שבני בזרוע ובכתף כזה וזה כאבים ר-צ-ח!!! עכשיו, אני וחברה שלי החלטנו לעשות את זה במסדרון וזה מסדרון א-ר-ו-ך היא הלכה לקצה אחד ואני הלכתי לקצה השני..עשינו את זה כמה פעמים וזה כאב לאללה...!! ואז ילדים התחילו לקלוט מה אנחנו עושות והתחילו לעמוד ליד הקירות ולהסתכל עלינו... עשינו כמה פעמים ואז עוד ילדים התחילו לבוא...ואז החלטנו שעושים את זה חזק ב-ט-י-ר-ו-ף-! שתינו תפסנו ספיד נתקלנו אחת בשניה אני נפלתי וקיבלתי ממנה כזאתי מכה בגב ומה-זה כאב לי!! שכבתי על הרצפה והתפוצצתי מצחוק!!! כולם באו לראות וכזה מחאו כפיים וכאלה..ואז באה מורה אחת (שהעירה לנו קודם ושכחתי להזכיר את זה..חפיף..) ואמרה לנו כזה "אני מבינה שאתן אוהבות להתחכך אחת בשניה אבל בסוף יקרה אסון!!" אז אמרתי לה "אבל אנחנו עושות ג'קאסס!!" (ואני יודעת שהיא לא יודעת מה זה)" אז היא אמרה "אבל מה זה?! האלכסון הוא אסון!!!" ועד עכשיו אני לא מבינה מה הקשר של "אלכסון הוא אסון" לבין מה שעשינו!!!חחח סתומה... הקיצר זה היה כזה כיף...למרות שעד עכשיו כואב לי הגב אבל לא נורא...! זה היה פיצוץ! טוב יאללה תגיבו השקעתי הרבה..לקח לי הרבה זמן לכתוב... חחחחח

למעלה