צ'מעו משהו

צ'מעו משהו

אחרי כמעט ארבעה חודשים של כסיסת ציפורניים, סוף כל סוף אושר לפרסום שיר שכתבתי הלחנתי וביצעתי. היום השיר עובר תהליך עיבוד והוא הולך להשתנות ולקבל נופך קצת יותר מלוטש ומקצועי. השיר הוקלט בשעות הלילה המאוחרות באולפני רדיו קול הנגב, בו אני עובדת. יש לי עוד כמה שירים בקנה, אשמח לדעת מה דעתכם. דרך אגב, אני לא יודעת אם סיפרתי כאן, ואני לא יודעת אם בתי יודעת, אבל בתי לימדה אותי לנגן על גיטרה. פשוט ראיתי את בתי מנגנת, וכשהייתי זאטוטה בת 20 הייתי מבקרת בהופעות של בתי בתדירות של אחת לשבועיים במשך שנה וחצי (הייתי כמעט בכל הופעה, כמו גרופית אמיתית). אחרי ההופעות, בבית ישבתי עם האקורדים שהיו כתובים בדיסק הראשון, וניסיתי לחקות את הנגינה של בתי. כנראה שלעולם לא אדע לנגן כמו בתי, אך קיבלתי ממנה המון השראה והיא השפיעה מאוד על היצירה המוסיקלית שלי.ואפילו יש קריצה לאחד השירים שלה במהלך השיר (נראה אם תצליחו לעלות על זה). שוב, חשוב לי לשמוע מה אתם חושבים. חגית. http://stage.co.il/Stories/557639

ADVAM4

New member
../images/Emo140.gifחגית חגית!!!

קודם כל מזל טוב[= אממ... לדעתי השיר מצויין... ז"א השיר צריך לעבור תהליך.. אבל המילים וגם הלחנים מצויינים! המילים..אמממ יש שם משהו מצחיק..אבל עם מסר כואב... והשיר זורם כזה:) זה נחמד... בהצלחה "יש לכם אפילו חתול....."

הכי טוב פולניה

חגית היקרה יש לי חולשה לשירים שכותבים על האמת הכואבל של החיים בצורה שגורמת לך לחייך- "כלום לא עצוב" היה הראשון מבחינתי, "מלכת הפופ" אחריו ועכשיו את. ללא ספק היה לי חיוך על הפנים כי כתבת את השיר בצורה מעולה, עם כל האמת בפרצוף ומצאתי את עצמי אומרת "אה, אני מכירה את ההרגשה..." סחטיין על החשיפה האמיתית, שיהיה לך המון הצלחה בתהליך ו.. אהבתי את הגרסה ההפוכה לפיה אמרת "שעה לך קסמים" זה היה מיוחד בעיני יעל

gmillet

New member
איזה יופי !

חגית - זה שיר מקסים ! תמיד נראה לי שקשה לכתוב שיר אישי בלי ליפול לקלישאות ונראה לי שכתבת את זה מהמקום הכי אמיתי ובועט וזה פשוט כובש ! אהבתי את המילים והמקצב וגם את הביצוע הבוסרי - זה רק מוסיף. אה - והמחווה לבתי כמובן... אני אשמח לשמוע עוד שירים. שאפו !

מותר לשאול אם מדובר בסיפור אישי ?

ודווקא בשיר את מדברת על בעיה מוכרת של זוג חברות פנויות שפתאום אחת מהן מוצאת אהבה והשנייה נשארת לבד ! ומי זו סינתיה אם מותר לשאול ? אני רק חייב לציין שיר יפה ויש לך עתיד

תודה לכולכם

התגובות שלכם מאוד מרגשות אותי ומחזקות אותי וממש תודה. לגבי הסיפור... מדובר בסיפור אמיתי של אקס שהתחתן לא מזמן. כל השאר לדעתי חשוף מספיק בשיר. ושוב תודה על ההאזנה.

RTur

New member
תגובתי..

אז קודם כל מזל טוב.. גם לי לקח 3 חודשים לחכות עד שסוף סוף אישרו לי ת'יצירה הראשונה.. מעכשיו זה ילך מהר יותר
השיר מעניין.. משו שלא ממש שמעו קודם.. קצת מזכיר לי את אורלי מגורי-כהן (זאת מכוכב נולד ששרה "אני בסך הכל חתולה"..) - וזאת מחמאה כי אני ממש אהבתי אותה.. אבל אצל אורלי זה בא בהומור ואצלך זה רציני.. הלחן מצויין.. זורם כזה וצורת ההגשה בשירה שלך ממש יפה.. אהבתי את הסגנון.. שיהיה בהצלחה!!!

מצחיק שזכרת אותה

היא שכנה שלי, ויצא לי אפילו לנגן איתה פעם. אגב גם אצל אורלי זה ברצינות.

RTur

New member
היא הייתה הפייבוריטית שלי!

ואני זוכר שהיא אמרה שהשירים שלה (החתולה, תחת גדול..) זה בהומור.. ועל השיר השלישי שהיא שרה בתוכנית (רוצה שתבוא) היא אמרה שזה רציני..

חגית../images/Emo26.gif

אין לי מושג למה, זה לא נותן לי לשמוע באתר הזה... זה קרה לי גם עם הדפיוצר של ארתור. יש לך מסנג'ר? אייסיקיו? כי באמת אני מסוקרנת לשמוע, בעיקר אחרי כל התגובות שקיבלת פה

למעלה