צמיד livestrong נקרע לי היום הצמיד אחרי 5 שנים על היד איפה אפשר להשיג אחד? אבי 054-2270318
A AVIKAPILI New member 1/11/08 #1 צמיד livestrong נקרע לי היום הצמיד אחרי 5 שנים על היד איפה אפשר להשיג אחד? אבי 054-2270318
י יוסף רוזנברג New member 2/11/08 #5 צמיד livestrong ברשותי צמידים ללא שימוש , אשמח למוסרם , 050-5219278 .
י יוסף רוזנברג New member 3/11/08 #7 תביעה נגד מ.ע.צ שירי שלום ! כל הכבוד לזכרונך, עו"ד לא שוכחים בד"כ התחייבויות של אחרים. הוגשה תביעה המתבררת בימים אלו (קד"מ), לא שכחתי את ההתחייבות ,(חליפת נליני).
תביעה נגד מ.ע.צ שירי שלום ! כל הכבוד לזכרונך, עו"ד לא שוכחים בד"כ התחייבויות של אחרים. הוגשה תביעה המתבררת בימים אלו (קד"מ), לא שכחתי את ההתחייבות ,(חליפת נליני).
י יוסף רוזנברג New member 3/11/08 #9 חליפה בהתכתבותינו בזמנו ביקשת בתמורה למידע, (כתובת או שם של נפגע נוסף) חליפת רכיבה, למרות שאני מניח כי נרשם בהומור , במידה ותיהיינה תוצאות חיוביות , החליפה עלי.
חליפה בהתכתבותינו בזמנו ביקשת בתמורה למידע, (כתובת או שם של נפגע נוסף) חליפת רכיבה, למרות שאני מניח כי נרשם בהומור , במידה ותיהיינה תוצאות חיוביות , החליפה עלי.
S shiri 80 New member 4/11/08 #11 סביר להניח שנאמר בהומור אם כי אתה יודע איך זה אצלנו " מכל מקום אשמח אם תעדכן אותי איך זה נגמר מבחינה משפטית ובעיקר במידה ויגיע לפס"ד מכל מקום בהצלחה
סביר להניח שנאמר בהומור אם כי אתה יודע איך זה אצלנו " מכל מקום אשמח אם תעדכן אותי איך זה נגמר מבחינה משפטית ובעיקר במידה ויגיע לפס"ד מכל מקום בהצלחה