צמיד פז"מ

שריונר 7

New member
מה?

יא צ'ונג אם אתה צריך צמיד פזם אז אתה ממש צונג. לך לפורום של סדירים מתגייסים.... ואל תציק לפזמניקים בדימוס....

אורי-

New member
בוא אני אגלה לך סוד:

לא היה לי שום צמיד , ובכל זאת השתחררתי. תנסה להסתובב עם שרוולים מופשלים , ואולי לא ישימו לב שאין לך צמיד , ותוכל לסיים את השירות.

אורי-

New member
גם אתה השתחררת בלי להיות פז"מניק?

פעם ראשונה שגם אני שומע , פעם זה היה ריבועים בחגורה , לא? למי היה זמן לחשוב על זה... הפז"מ בא ע"י "כפתור הדימום" (שריונר - בטוח מכיר) שמצמידים למט"קים על דרגת הסמל... לא המראה של הנשק / נעליים / כומתא / מספר אישי / צמידים. רק תאריך שחרור.

שריונר 7

New member
כפתור דימום אני מכיר...

( כפתור "תוק" בפי החיילים...) . השתחררתי צעיר אין מה לעשות בכלל לא הרגשתי פזמניק כי טחנתי כמו צ'ונג עד ליום האחרון שלי.

gig19

New member
כן.... מה זה...

צמידי פזם בנחל לא ניפגשתי עם המושג הזה.....

SShirly

New member
צמיד פז"מ...

אי אפשר להסביר בפורום איך מכינים צמידים כאלה. זה כמו ללמד איך תופרים או סורגים. זה משהו שאתה צריך לראות מולך. ואגב -פעם זה היה פופולרי, אבל כל הטקע הזה של צמיד פז"מ הוא ממש מטופש. לא צריך צמיד בשביל פז"מ. הצמיד סתם יעיק עליך. כשהתגייסתי שמו לי ביד צמיד כזה לבן ואמרו לי להוריד אותו רק כשאשתחרר. זה אמור להיות טקס כזה שיסמל את השחרור באמת. למען האמת השארתי את זה וזה עשה לי הרגשה טובה באותו הרגע. אבל זה מעיק במשך השירות וזה די מטופש. השארתי את זה כי לא רציתי לפגוע בזה שטרח להביא את הצמיד, אבל זה חסר טעם ואידיוטי

SShirly

New member
הרס"ר שלנו...

היה כותב אמצע ואחריות עם שני א' מיוחדת עם כ'... וחד"ת עם ט'...

צומיש

New member
קוראים לזה בצופים...

קשר שלמה.. וקצת מסובך דרך המחשב אבל אני יודעת

למעלה