צמידי אפילפסיה

צמידי אפילפסיה

ישנם כל מני דרכים לזהות חולי מחלות שונים לפי סימן זהוי, כמו איידס שהסמל שלהם הוא מן לולאה מלוכסנת. ואם משהו הולך איתו אנשים יודעים שהוא חולה בזה. השאלה שלי האם נראה לכם שכדאי ליצור צמידים לחולי אפלפסיה, שיתנו סימן לכך שאם ובמקרה נגרם התקף, הם יספרו על זה למד"א, וכחובשים הם יבינו את המשמעות ולא יצתרכו לשלוח אמבולנס,שעולה הון.

sbh100

New member
צמידים לחולי אפילפסיה

לדעתי מי שחולה אפילפסיה קשה שיקח תמיד. מי שלא שלא יקח. יש הרבה חולים שכבר שנה ויותר לא קיבלו התקף ואין להם צורך בצמיד.

האליפסה

New member
יש צמידי זיהוי רפואיים לחולי אפילפסיה

וניתן גם לקנותם בארץ. לפי דעתי זה חשוב למי שלא מאוזן וסובל מהתקפים רבים. דרך אגב הלולאה בפני עצמה היא לא סמל לאיידס - זה תלוי בצבע שלה. לולאה אדומה היא סמל לאיידס בעוד לולאה ורודה היא של סרטן השד (ואולי יש עוד שאני לא יודעת עליהם).

LOCO666666

New member
אני לא יודע אם צריך כזה דבר

לי הזמינו אמבולנס לפני 3 שבועות וזה היה התקף של 2 דקות וכשהם שאלו אחרי זה ישר אמרתי אפילפסיה שעוד הייתי מבולבל ומבוהל... וחוץ מזה .. זה נראה כאילו אנחנו נילך עם צמיד כדי שירחמו עלינו.. אני לא הייתי שם את זה

אין כאן עניין של רחמים בלבד

יש אילוצים. א. לא כל אחד יכול לדבר. ב. לא לכל אחד יש התקף של 2 ד' שלאחריו הוא מסוגל להגיב לסביבה. ג. אתה לא חייב להסתובב עם צמיד. זו הצעה לא חוק.

ק י ש ט ה

New member
אין כאן עניין של רחמים _בכלל_

היה צורך לתקן. זה כמו שאבא שלי הולך מאז ומתמיד עם צמיד שכתוב בו שיש לו אלרגיה לככה וככה.. הוא לא רוצה שירחמו עליו.. זה פשוט שאם חס וחלילה הוא לא יוכל להגיד מה הבעיה החובשים/מישהו יראו את זה..

זה קצת בעיה

לי היה פעם צמיד כזה, מכסף מבריק, ממש נחמד (לא יודע מה יש בארץ). אבל הוא משך יותר מדי תשומת לב בלימודים ומצאתי את עצמי כל היום מתעסק בו, הופך אותו כלפי הגוף ושומר שאף אחד לא יקרא את הכתוב בו. כך שבסוף הורדתי אותו. מה גם שלפי מה שסופר לי: בהתקף האחרון שלי במקרה היה אמבולנס באזור ושאלו אותי אם אני רוצה להתפנות. אין לי מושג איך ואני כמובן שלא זוכר את זה אבל עניתי בחוכמה שלא. אבל זה אני.....

למעלה