צמיג 23ממ או 25ממ?

EREZ11

New member
צמיג 23ממ או 25ממ?

האם במעבר לצמיג 25ממ,ארגיש הבדל מבחינת נוחיות,עמידות לפנצרים? והאם ניתן לרכש בארץ? תודה

odedbc

New member
יותר נוח, לעמת זאת אין בנמצא בארץ.

לאחרונה יצא, או אמור לתאת צמיג קונטי ג'יפי 4000 במידה 24 שאמור להוות פשרה מצוינת. המחיר קרוב לוודאי לא יהיה זול

צמיגי 25/28/32X700

קיימים במלאי אצל עמית לווינסון מבדיקה שנערכה לפני שבוע. איכות מעולה במחירים שפויים דיקי

alfred

New member
אם כבר, מחפש צמיגי 28'

מי בארץ מתעסק עם כאלו, אם בכלל?

EREZ11

New member
נדמה לי שיבואן של טרק

יש צמיגי ברוחב 28ממ,לא מכיר אופניי כביש שאפשר להרכיב להם צמיגים ברוחב כזה

alfred

New member
כל סייקלוקרוס או הייבריד

(או סתם סיטי-בייק) יקבלו בקלות צמיגים כאלו. בקיצור, כל עוד יש לך על השלדה קנטי'ז או וי-ברייקס (ומן הסתם, מספיק קלירנס על המזלג). פנימיות הן לא הבעיה. צמיגים חלקים כן. סמי סליק'ס אין בעייה למצוא. תודה בכל אופן.

מוסקו

New member
ל CTC יש. (טרק), אבל...

לא מתאים לרוב מזלגות הכביש, ואם כבר מתאים למזלג, לא בטוח שיתאים למיפתח הברקס הקדמי. אני רוכב על צמיגי 28 רוב הזמן. אין מה להשוות את הנוחות- עולם אחר לחלוטין. שילדת רידלי סייקלוקרוס, בלמי סייקלוקרוס.

EREZ11

New member
פנימיות רגילות או מיוחדות

שמתאימות לצמיגים גדולים?

מוסקו

New member
פנימיות שמתאימות לגודל 28 - אין בעיה להשיג..

זה בדרך כלל מתאים לגודל 28-35, גודל די סטנדרטי- כיוון שמתאים לאופני עיר. גלגל 700 כמובן.

infobike

New member
Grand Prix 24mm צמיג חדש (לא GP4000)...

תיקון קטן לד"ר עודד: אין המדובר ב GP4000 (שנותר באותו מבחר של מידות רוחב) אלא בצמיג חדש בשם Grand Prix בלבד, והוא מגיע גם בורסיה מעניינת של 22 מ"מ. ל 2009 יש גם את הזוג GP Attack & GP Force כשהצמיג הקדמי הוא ברוחב 22 מ"מ והאחורי 24 מ"מ, תפיסה נכונה שלקוחה מעולם אופנועי המירוץ. ה Grand Prix חדש יכול להוות אופציה זולה ליצירת זוג כזה של 22-24 מ"מ.

gefgef

New member
יש gp 4000

רכשתי לפני כשנה אצל דני ( הוביס ) צמיגי קונטי GP 4000 ברוחב של 25 זה סט שני שאני מחליף ואני חושב שיש לו עדין במלאי מרוצה עד מעל הראש ולא מכיר בעיה , ניקוז מיים טוב יותר , אחיזה נוחה יותר ( כך נראה) בקיצור ממליץ בחום

EREZ11

New member
מי זה דני?

האם יש ירידה במהירות במעבר מ23ממ ל25ממ והאם בכלל מרגישים איזשהוא הבדל? זה בכל זאת בסהכ 2ממ

למעלה