צמיג לא מתלבש

bing123

New member
צמיג לא מתלבש

קניתי לי סט צמיגי סליק לרכיבות עירוניות שאני עושה, אני מגיע הביתה שמח וטוב לבב ונשאר כזה עד שכמעט יצאה לי הנשמה מנסיונות להלביש את הצמיגים על הגאנטים הנוכחיים. הגאנטים של בונטרגר והם מקוריים הגיעו על אופניים טרק 8000. הצמיגי פשוטים של חברה עלומה מסין בגודל 1.5*26. נשברה לי אפילו כפית כתוצאה מהנסיונות. מה עושים במקרים כאלה? יש איזו דרך להגמיש מעט את הצמיג? הכוונה שלי הייתה שאני אוכל להחליף בין הצמיגים מדי פעם כך שאני צריך פתרונות לא חד פעמיים. מה דעתכם בנושא? עלה במוחי בעבר לרכוש זוג גלגלים נוסף בעבר, מה דעתכם על הרעיון? האם גאנטים פשוטים יעשו את העבודה בכבישים? המון תודה....

bikingstudent

New member
ת'שמע

ניתקלתי בצמיגים עלומי שם במידות של 26X3/8 או 26X1 1/2 ועוד כל מני מידות מוזרות גם בגדלים של 27 ו-28 הנקודה היא המידות המוזרות האלו הן לא מידות של גלגלי 26 רגילים זה מוזר אבל עובדה היו מישתמשים במידות האלו על אופניים ישנים וכיסאות גלגלים יש חנויות שעדיין מוכרות כאלו מידות מוזרות אני יודע שיש צמיגים של ריצ'י 26X1 שנראים ממש כמו צמיגי כביש אבל הם במידה של אופני הרים אני לא יודע מחיר אבל היבואן זה מצמן ואני יודע שראיתי כאלו גם ברוזן ומינץ

onnlevy

New member
זה צריך להיכנס....

הכנסתי כמה וכמה צמיגים כאלה... על כמה וכמה סוגים של ג'נטים.. אם אתה מאזור חיפה.. ואני זה שמכרתי לך את הצמיג.. (עובד ברוזן מינץ קסטרא) אז קפוץ ואני יכניס אותו למקום.... בברכה, און לוי.

למעלה