צמיג אחורי - מה עדיף?

FZR600R

New member
צמיג אחורי - מה עדיף?

בקרוב אצטרך להחליף צמיג אחורי ב1000RR, הקדמי הוא מצלר ספורטק M5 (כנ"ל האחורי הקיים היום) אני מתלבט בין המצלר לפירלי דיאבלו רוסו / רוסו 2 בסה"כ המצלר היה מצויין מבחינת אחיזה אך קצת איכזב מבחינת אורך חיים (כ 7000 ק"מ עד עכשיו , הקדמי עדיין נראה חדש...) מה עדיף לדעתכם ומניסיונכם במשוואת האחיזה מול אורך החיים מבין הצמיגים הנ"ל?

יש עוד אופציות

הרכבתי לכמה אופנועי ספורט גם ל1000rr את בריג'סטון bt-023 בעל 3 תרכובות גומי והלקוחות אהבו וחזרו לעוד (ולא כל כך מהר) שילוב של ביצועים ואורך חיים ארוך

gsxr77

New member
Michelin Pure

צמיג מצויין, דרגה אחת פחות מהONE הסופר-ספורטיבי של מישלין. ק"ג אחד פחות מאשר שאר הצמיגים (משקל לא קפיץ), דביק בצורה מדהימה, מתחמם מהר מאוד, משאיר אותך על שניים גם כאשר האספלט לא מדהים ואם תחוס עליו במנהלתיות יתן לך קצת פחות מ10K ק"מ אל תשווה אותו לPOWER הידוע, כל קשר בינו לבין האחרון מקרי בהחלט. לקח לי הרבה זמן, שכנוע וחיפוש אין סופי בפורומים זרים, בכדי לתת לו צאנס, היום אף צמיג אחר לא יתקרב לגאנטים שלי אחרי 10K ק"מ על האופנוע, יתן לי עוד 1-2K אבל אתה רוכב על 1000 שהוא קצת יותר חזק (60 כ"ס) מהאופנוע שלי ולכן כיווצתי בהערכה שלי לגבי הקילומטרז' שהוא יתן לך, שוב כל עוד תהיה עם יד רכה על הגז היכן שלא צריך (כביש 6, מנהלתיות לסדום וכד')

Mr BIG Biker

New member
מאיזו בחינה ? +
מישלין בצפון

לא להשוות לפאוור ? הקודם על הליטר שלי היה פיילוט פאוור 2CT והייתי מבסוט (החזיק 11Kקמ והיה עליו עוד, ה2 פאנצרים גרמו לי להחליף אותו) כיום עם איינג'ל אחורי אני מבסוט עליו לגמרי אבל קורץ לי האסטרה הזה של צמיג ספורט ייעודי... נכון לכרגע אני חייב קידמי בבהול (הפאוור כבר יבש אחרי שנתיים ו20 אלף קמ) רוצה משהו דביק (מאוד אפילו) זה קידמי אז הוא לא נאכל גם ככה מהר... חשבתי על הוואן או הפיור (2CT אם יש).... או לחילופין איזה פירלי סופרבייק.... ואיפה ניתן לקנות מישלינים בצפון ?? ובמחיר נורמאלי ?? אין לי זמן לרכב למרכז ואני דיי סבור שגם אם יש הנחה טיפה יותר גדולה רק הדלק הלוך חזור....

למעלה