צמיגי כביש לXT

orengr21

New member
צמיגי כביש לXT

להבנתי לXT 500 יש גלגלים 17''/21''. איזה צמיגי גביש איכותיים כדאי לי לקנות. מקריאה של המאמר: http://www.fullgaz.co.il/tech/tyres-dimensions.html "באופן כללי, ניתן לומר שתרגיש הבדל קטן בהיגוי האופנוע בסופו של דבר. לטובה או לרעה - קשה לומר - הדבר תלוי מאוד בצורתו של הצמיג החדש. אם הוא "שפיצי" יותר, ההיגוי יהפוך לזריז מעט יותר ממה שהיית רגיל, כלומר לאופנוע היה קל יותר לשנות כיוון" ... מה הכוונה לעזאזל "שפיצי" יותר. אחרי שהבנתי סוף סוף מה אומר "120/90" אני לא מצליח אם אני רוצה להקטין את החתך או לא בגלל שאני לא מבין את הציטוט שהבאתי. איך אני יודע עם הצמיג הוא שפיצי או לא? מה זה שפיצי!? שטח!? אנא עזרו לי לאתר את הצמיגי כביש לXT.. קצת מתוסכל תודה.

orengr21

New member
פעם הבאה אני מבטיח לקרוא

את מה שאני כותב. הדסלקציה גבוהה..

lucca227

New member
יש כמה אפשרויות

מישלין סיראק מצלר אינדורו 4 דאנלופ טרייל-מקס ברידג'סטון טרייל-ווינג (שני דגמים, 48 או 52, אחד מהם מתאים יותר לשימושי כביש) אלה המומלצים, תקנה איפה שהכי נוח לך מבחינת המחיר- הבדלי הביצועים זניחים.

lucca227

New member
שאלה לכתום

האם המישלין אנאקי, שהינם המחליפים של ה- T66, אינם מיועדים עבור הדו"שים הכבדים יותר? זאת הסיבה שהמלצתי על הסיראק, מאחר ומניסיוני הינם מתפקדים טוב יותר על אופנועי 150 ק"ג ובנוסף, ללא תוספת ה- 50 ק"ג של המיפלצות הם מתפקדים טוב יותר על רטוב, והרי החורף התחיל...

הכתום

New member
יש אנקי במידה 120 שמיועד לזה

ה- SIRAC במידה הזאת דווקא עדיין לא הגיע לארץ. האנקי יתן אחיזה טובה יותר על רטוב ובכביש בכלל. ה- SIRAC טוב יותר למי שמחפש קצת יותר שבילים.

naja

New member
דנלופ טריילמאקס D607

מניסיון-מוצלחים מאוד. לדעתי הם טובים יותר מהצמיגים המקוריים איתם מגיע האופנוע. נותנים אחיזה מצויינת ואורך חיים גבוה. החיסרון הוא שהם יקרים יחסית(עד כמה שזכור לי), אבל זה מתקזז עם אורך החיים.

למעלה