צמיגים.

theshark

New member
צמיגים.

אין לי כל מושג לגבי צמיגים לאופנועי שטח. איזה צמיג מתאים לסוג קרקע? מידות? מה מומלץ? שמתי לב שאותו האופנוע משווק למדינות שונות עם צמיג אחורי במידה שונה למה? ד"א אולי משהו יתן סקירה מלאה על כל מה שיש לדעת על צמיגי שטח? הכריש.

STIVENZ 426

New member
ואיפה אתה היית היום יא כריש?????

ציפיתי לראותך.. איכזבת.. סטיב
426

theshark

New member
ד"א אתה זוכר את התוצאות?

שלושת המקומות הראשונים בקטגוריות השונות.

MexMex

New member
מבלי לדעת נתת לי משימה...

אתמול בלילה חשבתי על נושא למאמר הבא... תן לי כמה ימים, ותדע הכל (סתם...לא הכל אבל משהו...) אדיוס אגב - הג´חנון היה מ-ע-ו-ל-ה
...הוא לא הגיע שלם לשעה 7 בערב, בחסות אחיותי... MexMex

התוצאות

2 פעימות 1 עודד דנון 2 אוריה כרמלי 3 שחר סולימני עד 400 1 ניר שפיצר 2 גיא באמל 3 רז הימן מעל 400 1 שלום(מאסטר) אוחיון 2 אביב קדשאי 3 זהר גלילי סניורים 1. אביב קדשאי 2 זהר גלילי 3 ברק דודאי כל הכבוד לזוכים (וגם לנפסלים
) הדס

theshark

New member
תודה.

כאשר חשבתי על השאלה כמובן שחשבתי ישר עליך ידידי המקסיקני
. תודה על המחמאות. ותודה להדס על התוצאות.

הכל תלוי איזה אופנוע!!!!!

אם כמובן נשארו ג´נטים מקוריים. בעיניין סוג הצמיג , תגיד איזה קרקע אתה רוכב ואז נמליץ לך על צמיג... הדס

theshark

New member
הדס...

השאלה יותר מורכבת. מאחר ואני יחסית חדש בשטח אין לי מושג לגבי צמיגים והתאמתם לסוגי הקרקע השונים. אני רוכב כביש הרבה שנים כך שלגבי צמיגים לכביש יש לי דיי הרבה ניסיון. בשטח הכול יחסית חדש לי. אני מחפס תשובות לגבי כל הנושא, עד כמה שניתן לרדת לפרטים הכי קטנים. ואני בטוח שידידנו בניכר יתן סקירה טובה.
לגבי האופנוע: ktm300. סוגי הקרקע: גם דיונות,גם שבילים, גם סלעים, גם אדמה קשה וגם אדמה רכה. בעצם כל סוג שטח אני חושב.

העיניין קצת מסורבל למחשב שלי (ולי)

אולי תקפוץ לחנות (ללא כל התחייבות) ואני אסביר לך הכל (כמעט) על כוס דיאט קולה הדס

למעלה