צמיגים

ran levi

New member
צמיגים

יש לי שאלה בנוגע לדילמה שיש לי עם שני דגמים שונים לאולרואד יש המלצה אחת על צמיגים לשטח במידה של 215.65 אר 16" הציעו לי שני צמיגים שונים אחד מהם הוא : pirelli scorpion s/t (הגדול שבתמונה) והשני הוא : yokohama geolandar a/t go ii (הקטן משמאל) הייתי רוצה לדעת על איזה מהם ללכת אשמח לקבל תשובות בהקדם

-רוני-

New member
הי רן

השאלה הנישאלת מה אומר משרד הרשוי למה מותר ומה אסור אצלי לדוגמא היתי מחויב להרכיב כנפונים וגם אז ישנה נירת אומנם ללא תשלום אבל עדין נירת.

ran levi

New member
זאת מידה מומלצת ע"י היצרן

אבל מה שכן הייתי רוצה לדעת זה האם ניתן לשלב שתי מידות לצמיגים ברשיון כמובן ארבעה גלגלים עם אותם צמיגים

ran levi

New member
התכוונתי

שכולם יהיו באותה מידה אבל שברישיון יהיו רשומות שתי מידות ככה בשטח אני אסע עם צמיגים מתאימים ובכביש עם הצמיגים המקוריים וכן אני יודע שזה כאב ראש אבל ככה אני רוצה

-רוני-

New member
ברשיון הרכב לא משנים כלום

רק מוסיפים דף אחרי שתחליף צמיגים אתה צריך ללכת למכון בדיקת רכבים כמו דינמומטר וכ"ד שם בא בוחן רואה את הצמיגים ומוסיפים דף לרשיון הרכב כך היה אצלי.

hagail

New member
לאחר שמאשרים את הצמיגים

ומקבלים את הדף ממכון הטסטים, המכון אמור לשנות את המידה במשרד הרישוי . ובדפי הרישיון החדש שתקבל אמורה להופעה המידה החדשה . רוני אם אצלך לא שונתה המידה למידה החדשה אז המכון לא עידכן את משרד הרישוי !!!! שוב אני מדגיש. המידה המעודכנת תופיע רק על הרישיון החדש שישלח לך בדואר !! בנתיים יש לצרף את המכתב ממכון הרישוי לרישיון הרכב הקיים. חגי.

למעלה