צמיגים

cahani

New member
צמיגים

ברשותי חיפושית גרמניה שנת 74' וברצוני לדעת כיצד ניתן לשנות את מידת הצמיגים ברישיונות מ- 155/15 למידה יותר גדולה של 165/15 כמו כן שמתי לב שכאשר אני נוסע בלילה עם אורות נורת בקרת הטעינה דולקת ממש חלש ונכבית ושוב נדלקת וכו'... מה לדעתכם הבעיה בתודה מראש

1302 MAED MAN

New member
אחי יש כמה גורמים שיכולים להשפיע על המנורה

(1)את צריך ליבדוק אם יש לך אלטרנטור או דינמו אם יש לך דינמו תיבדוק את הפחמים (2)תיבדוק את מצב המצבר חדש/ישן (3)בקשר לצמיגים רק במכון טסטים חולון ואם כבר אז תשנה ל185/60

eazrieli

New member
מנורה מעומעמת

אני נוסע כך שנים. הזרם לא תמיד הכי יציב ולכן אתה רואה את ההיבהובים במיוחד בסרק ערן

ps9999

New member
קבל תיקון על הצמיגים

בקפיצת מדרגה אחת (מ155 ל 165) אין צורך באישור! בהצלחה.

kitt

New member
בטסט הבא משנים את זה, או שאתה ניגש מיד אחרי

ההחלפה למכון טסטים ומשנה את זה. לא כדאי להמשיך עם רישום לא נכון של הצמיגים משתי סיבות: 1. סייר בוחן של מתנ"א יוריד אותך מהכביש עם קנס של 1000 ש"ח וישלח אותך לטסט חוזר (להם אין את תוכנת הautodata שמאפשרת לדעת שזה צמיג מאושר). 2. אם חס וחלילה קורית תאונה ובוחן תנועה רואה שיש הבדל בין הצמיג לרשיון חברת הביטוח תתנער מאחריות ותשלום (אותם לא מעניין שהצמיג מאושר).

idan578

New member
בעייה דומה

לי ההייתה בדיוק אותה בעיה ופשוט חיפשתי במערכת החשמל כל מיני חוטים ומפסקים ישנים ובלויים והחלפתי והכל עובד פיקס אז אני מציע שלפני שאתה הולך לחשמלאי שיסדר לך תבדוק בעצמך ואולי תצליח להעלות על הבעיה לבד אם לא תצליח אז תפנה למישהו מקצועי כי בסל הכל מערכת החשמל נורא פשוטה.

jeans74

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל לא אפשרי שצריך להחליף רצועה? עד כמה שאני יודע רצועה ישנה ורופפת יכולה גם לגרום להעיות טעינה חלקיות.

למעלה