צמיגים ל LC4?

צמיגים ל LC4?

מחפש אחיזה מירבית על אספלט (נטול שטח, הג'אמוס יפה וחזק ואני לא רוצה לשבור איתו אבנים עדיין), שיתחממו מהר, שיאחזו על רטוב... יש הבדלים באופן איבוד האחיזה בין צמיגים, אז אני מחפש צמיג שיהיה יותר פרוגרסיבי ולא יאבד אחיזה בחדות בלי להודיע לי מראש... לפי הקריטריונים, אני מחפש חומר רך מאוד לא? גם בגלל החורף, גם בשביל הפרוגרסיביות וגם בשביל האחיזה על אספלט. נכון? ואיפה כדאי לברר מחיר? המון אומרים לי בוא אליי... ואני רוצה להסגר על צמיג וללכת לטייל עם השם שלו קצת ולראות איפה אני מקבל מחיר.

lucca227

New member
כל משפחת צמיגי הספורט לכביש

כלומר מישלין PP ברידג'סטון 012/014 פירלי דיאבלו מצלר ספורט טק M1 (נדמה לי שיצא דגם חדש, לא זוכר איך נקרא) אבון וייפר יש משהו ל- IRC וקונטיננטל (תתפלא, או שלא) וסורי אם שכחתי יצרן כולם יעמדו בדרישות. לכל יצרן יש גם דגם ולפעמים שניים קרביים יותר מהדגמים שציינתי אצל רובם זה מגיע עם "סליק" בצדדים של הצמיג (ייענו אין חריצים) וזה לא ממש עובד טוב על כבישים רטובים. מומלץ לדבוק במידות המקוריות, היינו 120 מלפנים ו- 160 מאחור, 28 PSI לקדמי ו- 29 PSI באחורי. אם תמצא, עדיף שהקדמי יהיה בסיווג מהירות H, זה אומנם יוריד מעט מאורך החיים לעומת צמיגים בסיווג מהירות ZR האופייניים למידות אלו אך שווה את ההתחממות המהירה והתחושה. האחורי יכול להישאר ZR, תרוויח את אורך החיים ותחשוב לבד על דרכים לחמם אותו כמו שצריך. זה סופרמוטו, כן?

../images/Emo6.gif

תודה.. ו... פחחח.. צמיג חדש אני לא אחמם כמו שאתה מתכוון... חוצמזה הוא יהיה מרובע בסוף..
אגב, אני רוצה לעשות קורס אצלך בקרוב מאוד, אשמח לטלפון לפרטים. (קורס סופרמוטו, כן?)

לא תודה

בצמיגים יש לי מחלה, אם הוא לא חדש, לא רך מספיק ולא נראה במצב מושלם אני חייב להחליף לחדש. ככה אני יודע באופנוע חדש שאין שום מגבלה ורק אני צריך לגדול אליו. פסיכולוגית יותר קל לי לנסות אותו עם צמיג שאני יודע מתי ומאיפה הוא הגיע. אז אני לא אשים צמיג לא חדש מהחנות. תודה
שאל את גלעד, החריאת נוסע עם קדמי לא מושלם ואחורי חדש... חוסר איזון מישהו?

45degrees

New member
לך על הכי קרבי או דור אחד מתחת

ככה תהיה רגוע למדי מבעיות של החלק הקידמי. לך על צמיג עם פרופיל עגול יותר (פחות משולש) אם אתה מחפש נעימות של הפרונט ושלא ייפול לתוך פניות מהר מדי (עם צמיג קידמי משולש). בקשר לסוג הגומי - כולם מציעים גומי טוב. תקפיד על סיווג מהירות H זה הפרמטר כמעט הכי חשוב בצמיגים לסופרמוטו.

45degrees

New member
כי האופנוע קל ונוסע לאט. סיווג זה

מתאים - שכבות החיזוק של הצמיג מתאימות לעומסים שסופרמוטו יכול לייצר. צמיגי W או ZR בנויים הרבה יותר קשה וחזק בשכבות החיזוק וכתוצאה מכך מתפקדים פחות טוב על אופנוע סופרמוטו מצמיגי H בעלי גומי זהה בקרקפת של הצמיג.

נצל"ש עצמי.. מחזיר שמן לבולם קדמי?

מחיר מומלץ לצרכן? אצל מי כדאי לעשות כולל טיפול? אני נוטה לרצות בספין אבל שמעתי שיקר שם
אני רוצה את הבסט בשביל החבוב אבל יש גם מחשבה כלכלית בסופו של דבר.. תודה.

ניקזתי

אני חושב שזאת תוצאה של נחיתה לא טובה מווילי ביומיים הראשונים היה לי קשה ללמוד אותו, עכשיו אני בסדר וגם הנחיתות יותר מוצלחות.. תמיד הייתי גרוע בזה יחסית לשאר הרכיבה שלי (והסטופיז
). תכלס זאת אחלה מכונה ללמוד לעשות הכל, סתם נבהלתי ממנו בהתחלה, רק להשכיב אותו אין לי בטחון עדיין בגלל הצמיגים וכי אני לא רגיל. :-\ מקווה שזה ישתנה כשאני אחליף.

34TK

New member
אופרוד מוסך מעולה .

ולא יקר,הם גם מוסך היבואן אז...

למעלה