צמיגים לילדה שלי...

droryzfr6

New member
צמיגים לילדה שלי...

מעוניין לנצל כרטיס טיסה מהעבודה כדי לקנות צמיגים לילדה שלי.... צריך המלצות על חנויות באירופה , גרמניה/צרפת/איטליה/הולנד/ספרד מאמין שהמחיר יהיה משתלם הרבה יותר מאשר בארץ.... רוכב על michelin pilot power ומרוצה בכל פעם שמגיע לכביש מפותל...

eldad-g

New member
ממליץ על רשת POLO בגרמניה תגגל תמצא את האתר

שלהם כך תוכל גם להתכונן מראש מבחינת מחיר וכו' שבת שלום אלדד

Dresdner

New member
אין ברשת פולו צמיגים

פולו יפנו אותך לרשת הפנצ'ריות REIFEN.COM שאיתם הם עובדים, לREIFEN.COM יש סניפים בכל גרמניה אבל הסטוק בחנות מוגבל אבל הם יכולים להביא לך כל צמיג שתרצה תוך יומיים בערך, עלות סט סופרספורט ברשת הזאת היא באיזור ה230 יורו (באינטרנט באתרים גרמנים אפשר למצוא גם ב200 יורו לסט)

fazer_1000

New member
איביי גרמניה.

www.ebay.de היו הזולים ביותר כשחיפשתי צמיגים בחו"ל, ובהפרש של יורו-ים בודדים איביי איטליה. לא יודע מה המידות של הילדה שלך(...) אבל הנה דוגמה מגרמניה: http://www.ebay.de/itm/Satz-120-60-...trad_Reifen&hash=item2317e5bd7f#ht_2701wt_952 אל תשכח לבקש מהם טופס להחזר מע"מ בשדה התעופה או אם אפשר לנכות במקור אפילו עדיף. בגרמניה זה ממתיק את הסוכריה בעוד 19% משמעותיים ולפעמים שווה לקנות מחנות טיפה יותר יקרה אם היא מנכה את המע"מ לעומת חנות זולה יותר.

M O R M

New member
אני רכשתי צמיגים במינכן - לא זוכר מיקום.

הפנו אותי מהחנות של פולו במינכן ישירות לבית עסק ענק לממכר צמיגים. בערך 10 דקות נסיעה מהחנות. היו להם בסטוק כמעט כל סוגי הצמיגים מאופניים עד משאיות וטרקטורים ענקיים. ביקשתי סוג ספציפי של צמיגי ספורט - לקח חצי שעה כי הנהלים שם מול המחסן הענק ארוכים ומייגעים. יצאתי משם עם צמיגים בדיוק מה שביקשתי. המחיר היה נמוך מאשר בארץ אבל לא מחיר פיצוץ. כמובן שקיבלתי טופס להחזר מע"מ שקיבלתי בשדה התעופה (גם חצי שעה פרוצדורה קח בחשבון)- קיבלתי המע"מ במזומן. סה"כ הייתי מרוצה מהעסקה למרות שהייתי צריך לסחוב לארץ סט צמיגים בצ'ימידן ענק שהכנתי לשם כך.

למעלה