צמיגים לבוטקיה.

SkywalkerS

New member
צמיגים לבוטקיה.

אז החלטתי להחזיר לפעילות את הבוטקיה העתיקות שלי. הכל הלך טוב עד לקטע הצמיגים. המקוריים שהיו על האופניים (מישלין SUPE ELAN) כבר גממורים ללא תקנה. העניין הוא שבחנויות האופניים שבדקתי (איזור רחובות/ת"א),אין את הצמיג. המוכרים טענו שהצמיג במידה "27*"1 , מה שאין להם. בשיחה עם היבואן הוא טוען שהמידה היא 700C (???) ושהצמיג הכי זול הוא 85 ש"ח (ויש כמובן בהרבה יותר). מישהו מכיר מקום באיזור המרכז (אני די גמיש בהגדרת האיזור) שמחזיק צמיגים כאלה? אין לי בעייה עם המחיר הזה,אבל הוא נראה לי קצת מוגזם עבור צמיגים מאיכות הכי נמוכה. תודה.

TM

New member
צמיגים לבוטצ´יה.....

נסה בהוד השרון אצל משה פרג (הוא היה פעם היבואן כמדומני) טל : 09-7407528

SkywalkerS

New member
תודה ,אבל כמו שכתבתי

דיברתי איתו , והמחיר (המוגזם לדעתי , הוא ממנו).

טוב, מה שטוב עולה כסף...

הגודל 700 הוא מידה צרפתית שאם אני זוכר נכון מסמנת את קוטר הגלגל(ג´אנט בלבד)במילימטרים כלומר - קוטר של 70 ס"מ. זהו גודל סטנדרטי לאופני כביש. לאופני טריאתלון יש לעיתים גלגלים קטנים יותר ומהירים יותר בקוטר 65 ס"מ או 650. לגבי מחיר. יש צמיגים מתקפלים שעוליןם יותר אבל יותר קל להוריד אותם במקה של פנצ´ר (או נקר, תלוי בשפה שאתה מדבר). הם עולים יותר והזולים שבהם נעים סביב 100-120 ש"ח לצמיג. ללא מתקפלים המחיר נע סביב 60 ש"ח לצמיג. אני הייתי משקיע בצמיגים טובים כיוון שזהו אביזר בטיחותי ושאם אתה נתקע איתו בקיבינימט - אתה יכול להשתגע. בכל מקרה - נסה במצמן בת"א או אצל רם - מוטואופן בנתניה. שיהיה בהצלחה.

SkywalkerS

New member
עם זה אין לי בעייה

רק שכמו שציינת,צמיג רגיל נע סביב 60 ש"ח , והאיש מדבר על הצמיג הכי זול ב-85. לא אכפת לי לשלם על צמיג טוב , אבל אני שונא לדעת ששודדים אותי בגלל מחסור כזה או אחר.בכל מקרה ,אני מתחיל עם הצמיג הרגיל .בהתחשב בכרס הנוכחית הנסיעות שלי יהיו קצרות בהתחלה. כשנתקדם נחליף למה שצריך. תודה על המידע בכל מקרה.

אל תסע עם צמיג הרוס!

כפי שכתבתי - חפש אצל מצמן בתל אביב או אצל אריק ברמה"ש או אצל רם בנתניה.

SkywalkerS

New member
תהיה רגוע,אין צ´אנס

צמיגים הרוסים אתלי ? לא על 4 גלגלים ,ולא על 2. החיים שלי יקרים מכדי להרוס אותם בגלל גומי לא תקין
. ניסיתי אצל כולם -אין. אם לא יגיע היום לרחובות מחר נלך ליבואן.מה נעשה,שירוויח.

SkywalkerS

New member
עם זה אין לי בעייה

רק שכמו שציינת,צמיג רגיל נע סביב 60 ש"ח , והאיש מדבר על הצמיג הכי זול ב-85. לא אכפת לי לשלם על צמיג טוב , אבל אני שונא לדעת ששודדים אותי בגלל מחסור כזה או אחר.בכל מקרה ,אני מתחיל עם הצמיג הרגיל .בהתחשב בכרס הנוכחית הנסיעות שלי יהיו קצרות בהתחלה. כשנתקדם נחליף למה שצריך. תודה על המידע בכל מקרה.

למעלה