צמח נגד חתולים

1Mao

New member
צמח נגד חתולים

יש לנו בעיה קשה של חתולים העושים את צרכיהם בגינה שבכניסה לבינין שלנו. בדקתי בשירשורים מן העבר בפורוםומצאתי שישנו צמח שדוחה חתולים וכלבים בשם coleus canina מישהו יודע איך נקרא הצמח הזה בעברית בכדי שאוכל לחפש אותו במשתלות. כמוכן הועלתה ההצעה לפזר טוף בגינה, האם זה יעזור וימנע מהחתולים לעשות את הצרכים שלהם בגינה? תודה

עצה של רופן היקר

שאצלנו עבדה נפלא! קנינו רשת די צפופה ממתכת בצבע כהה ופרסנו אותה על האדמה. במקומות שיש צמחים פשוט גוזרים את הרשת ועושים חלון קטן לצמחים(לא מבחינים בה כמעט). הכל יכול לצמוח דרכה אבל החתולים לא יכולים לחפור בה ולעשות את צרכיהם. בוקר טוב ושבת שלום לכולם!

האם מישהו מאכיל אותם ודואג להם

בכניסה לביניין? אפשר ורצוי לבקש אותו לאסוף פעם פעמיים בשבוע את ההפרשות שלהם. כך נהגתי בעבר כשגרתי בבית משותף והייתה לי "תחנת האכלה". הרעיון של טוף גם נראה לי. החתולים לא אוהבים חפור בטוף.

אין לי מושג. פיזרתי פעם חומר מיוחד

שקונים בחנות שאמור לדחות חתולים וכלבים. פיזרתי אותו על הווילונות כיוון שהם אהבו לשחק אתם. הריח של החומר דחה אותי ולא אותם.

shlumbergera

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וככה הלכת לך מהבית ולא

ראית איך הם עושים "טרזן" על הוילונות אז העסק בעצם עובד

דנידני

New member
מנסיוני חתולים שונאים טוף.

הם אפילו לא אוהבים ללכת עליו. אבל אין להם בעייה לעשות את צרכיהם על הדשא, למרות שיש כאלו החושבים שחתולים מנומסים מדיי כדי לעשות זאת על הדשא. בכל מקרה, בכל מקום שעשו, הרמתי ניקיתי ושפכתי מים עם סבון, הנחתי בקבוקי מים מלאים באיזור הסמוך וכבר כמה שבועות שהם לא משאירים שאריות על הדשא.

hadaro

New member
coleus זה נדנונית

הי, פה יש עוד קצת תמונות, לעזרה באיתור הזן בארץ (אין לי נסיון עם זה, אבל ברשת יש תגובות חיוביות).

למעלה