צמחי מרפא

צמחי מרפא

שלום לכולם אני לומדת נטורופתיה והשנה לקחתי קורס של צמחי מרפא רציתי לדעת אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר אינטרנט או ספר ממש טוב שיכיל מידע רב על הצמחים השונים, המידע שאני מחפשת בעיקר זה אינדיקציות עם תרופות קונבנציונאליות וכמובן כל שאר המידע החשוב על הצמחים השונים אשמח מאוד לקבל כל מידע שיכול לעזור תודה ויום טוב

צמחי מרפא

ראשית, בהצלחה בלימודים! לגבי אתרים:יש אתר טוב לצמחי מרפא שנקרא גמאנון בנוסף: ראן צמחים לגבי ספרות מקצועית: צמחי מרפא- דוד הופמן ספר רפואת הצמחים- מינה פארן ספר רפואת צמחים אינטגרטיבית- ראן צמחים the energetics of western herbs vol1+vol2- peter holmes בהצלחה שוב, תמי

yoelnd

New member
אינטרקציות

היי לצערי, ממפגש עם הרבה מטפלים, אין להם ידע ומקורות מידע לכך וחבל! לחב' סולגאר יצא דף מנוילן קצר בנושא עם תוספי התזונה שלהם, בזן צמחים עושים קורס קצר 4 מפגשים ובעיקר לצמחים סיניים. אם את רוצה משהו ממש מקצועי אז ראשית תמיד אפשר לפנות לרוקחים ברשת הסופר פארם - שם יש להם תוכנה על המחשב בנושא ואופציה שניה היא אתר באנגלית ובתשלום ובו את כותבת כל חומר שבעולם והוא מראה לך עליו הכל - מחקרים, שימושים, אינטרקציות עם תרופות, צמחים אחרים, ויטמינים, מינראלים, מזונות מסויימים ועוד....... אם תרצי אכתוב אותו בהמשך! כל מילה שווה זהב ויש להם גם את הספר שיוצא כל שנה מעודכן - מדהים!!! בבריאות טובה!

תודה לשניכם

בוקר טוב תודה על התשובות נכנסתי לאתרים שהמליצה תמימה ואכן לא רשומים שם הקונטראינדיקציות עם התרופות הקונבנציונאליות, ואני חושבת שאכן המידע הזה מאוד חשוב. אשמח לקבל את כתובת האתר באנגלית, ואם ידועים אתרים נוספים. האם את מכירים אתר טוב על השמנים האתריים, בקורס שאני לומדת אנחנו לומדים רק כ- 30 שמנים ואני מעוניינת לדעת על עוד, אבל לא ממש מצאתי בגוגל אתר שנותן רשימה כמו של הצמחי מרפא אשמח לכל תשובה תודה ויום טוב

yoelnd

New member
האתר הוא.....

האתר המעולה שיש היום הינו: http://www.naturaldatabase.com/(S(ud4ornukvewrhs45ifzpqlqq))/home.aspx?li=0&st=0&cs=&s=ND אפשר להוריד למחשב כף יד - מומלץ או להזמין ספר שיהיה טוב לכמה שנים...... או לעשות מנוי און - ליין. בהצלחה!

lilalila

New member
צמחי מרפא

נסי את האתר של י.ד. שלוס יש שם חלק שמוקדש כולו לצמחי מרפא

0 אור 0

New member
ספרים שונים

לשאלה על התנגשויות עם תרופות רגילות - אין כל כך מידע בספרים, ואני מקווה שהאתרים שהופנית אליהם יתנו פתרון. לגבי ספרים טובים עם המידע החשוב והבסיסי על פעולתם של הצמחים, הנה מספר ספרים מהספריה שלי: ילקוט הצמחים של ניסים קריספיל מדריך לצמחי מרפא של מרדכי הוכברג המדריך לשמני מרפא של ונדה סלאר ניחוחות מרפא של ואלרי אן וורווד ועוד - צמחי מרפא של פנלופי אודי (פחות קולע) -- אם תחפשי בפורום, תמצאי שרשורי ספרים מומלצים שעשינו בעבר.

תודה רבה לכולם

תודה רבה על המידע ניגשתי לאתרים שהמלצתם לי עליהם ובאמת חוץ מהתגובות עם התרוות יש את הל, כנראה שבנושא הזה נצטרך לסמוך על המרצה ולבדוק כל תרופה אחרי ההרצאה. באתר של שלוס ראיתי את הרשימה של השמנים האתריים, למישהו יש עוד אתר להמליץ בנושא זה? תודה וסופ"ש חמים ונעים לכולם אפרת

למעלה