צמחי מרפא סינים

בובי

New member
צמחי מרפא סינים

רציתי לשאול היכן ניתן ללמוד צמחי מרפא סינים בנפרד ולא במסגרת מסלול של רפואה סינית אני בוגר תמורות אחרי שלוש שנים כך שאני מבין מעט ברפואה סינית. תודה

שמש א

New member
אצלנו יש קורס פורמולות פטנט

הי בובי! במכללה בה למדתי, בלשון העבר כי ממש היום סיימתי את ה-4 שנים :), יש קורס של מספר חודשים שקוראים לו "קורס פורמולות פטנט" בו ניתן ללמוד על מהותם ותפקודם של הצמחים המרכזיים ביותר ועל פורמולות המדף, אותם כל אדם יכול לרכוש. אין קורס צמחים מקיף, ללא לימודי רפואה סיית, זה פשוט לא הגיוני... שמש

בובי

New member
אני מכיר את רוב החומר הסיני כך שזה

די מיותר בשבלי ואני מחפש משהו רציני ולא פורמולות מדף דרך אגב היכן למדת ?

שמש א

New member
איפה למדתי...

אני למדתי במדיסין, שיאצו (שנתיים) טווינה (שנתיים) ורפואה סינית (4 שנים)

אדומה2

New member
שמש?? :)

האם זו שמש המפוטרת???? :))))) זו אני, אדומה המפוטרת שמסיימת את ענייניה ביום רביעי הקרוב ממש..... ונדמה לי, שבמכללה הספציפית הזו שלנו, אפשר ללמוד את הצמחים המורחב ללא רפואה סינית, ברגע שיש כבר לימודים מוכרים של ר"ס.....

שמש א

New member
אכן אני... ../images/Emo68.gif ../images/Emo70.gif

הי אדומה! יש, יש קורס פורמולות פטנט מקוצר לבוגרי טווינה למשל, אז אני בטוחה שאם קצת רצון וקצת יכולת... יוכל ללמוד אותו. אגב בעקרון הוא נועד לבוגרי טווינה והם מקבלים אותו בחינם-מדהים אה. בקיצור, יש אופציה כזו, אבל זה לא מה שהבחור מחפש. נשמה, תזכרי שכשמסתיים לו דבר אחד זה מפנה מקום לאחר - קבלי
ענק!

אדומה2

New member
שמש רב תחומית../images/Emo20.gif ובובי- לגבי צמחים

היי שמשמשמש... כן, קראתי על הקורס הזה, ואני מאוד מקווה שזה לא הקורס שאני עשיתי השנה שהייתי צריכה לשלם עליו גם.... ;) בכל אופן, אני חושבת שבובי- לא תהיה בכלל בעיה בשבילך להשתלב רק בקורס צמחים המלא (3 שנים) של מדיסין, גם אני למדתי שם וזה קורס מאוד רציני, עם הרבה עבודה מעצבנת, כראוי כנראה לכל קורס בצמחים. עוד מקום שכדאי לך לנסות הוא רידמן, הם חזקים שם בצמחים- כה שמעתי, אז שווה לבדוק את האופציה הזו גם ולבדוק מה הכי מתאים לך. :)) ועוד דבר קטן שמש כתומה- אני ממש מחכה לסוף היום מחר, וכמו שג´ולי אנרוס אמרה "כשאלוהים סוגר דלת, איפה שהוא הוא פותח חלון" (לא לשכוח שמדובר פה בדמות של נזירה מתוקה מצלילי המוסיקה, לכן זה אלוהים ולא שום ישות אחרת....), לכן אני אומרת- אני מסכימה איתך, ואני שמחה על איך שהדברים הסתדרו. נשיקות לך מלא- ממני, אני.

ladyL

New member
כלום, אני פשוט נרשמתי ללימודים

לשנה הבאה, ותהיתי כי ציינת שלמדת שם, אז רציתי לדעת אם זה באמת היה טוב
הייתי בחו"ל סליחה על האיחור בתשובה

למעלה