בשר ותאוות
בשר אכן מוריד את הרטט , מחבר אותנו לעולם הגשמי וליצר החייתי - הטורף. זה לא אומר שאי אפשר להיות רוחני בלי לאכול בשר , אבל אפשר להגיע הרבה יותר רחוק בלי לאכול בשר. ומי שלא אוכל הרבה זמן בשר , מנקה את הגוף שלו , ואחרי זה גם יהיה רגיש מאוד לבשר ויפול אנרגטית ופיזית אם יאכל בשר. כל זה מנסיון אישי , אני נהייתי צמחוני בגלל סיבות אנרגטיות ומוסריות כאחד. כיום בשר בשבילי הוא רעל. הגוף מתייחס אל הבשר כאל רעל וישר יוציא אותו מהמערכת (שלשול או הקאה) בקשר לסקס - זה לא בדיוק נכון שסקס מוריד את הרטט , זה פשוט תלוי ברמה שבה עושים סקס. אפשר לעשות סקס ואפשר לעשות אהבה , וזה לא קלישאה. כי אפשר לעשות את זה דבר מקודש , לעשות מדיטציה באהבה -חיבור פיזי של שתי נשמות , ובחיבור כזה אפשר לעלות את הרטטים ולהגיע לגבהים מדהימים. (ראו ערך - טנטרה) רוב בני האדם עושים סקס ברמה הכי נמוכה - רמת היצר החייתי , וגם אלו שעושים אהבה , עדיין רק עולים לרטט השני - הרגשות. יש עוד 10 רטטים שאפשר לעלות. וזה אפשר לעשות רק כשיש אינטימיות ואהבה אמיתית , זה לא משהו שאפשר להגיע אליו עם כל אחת. מעטים מודעים שבכלל קיים כזה דבר , וזה חבל... אני אישית חושב שהגעתי פעם או פעמים לרמה השלישית או הרביעית , אבל לרוב זה ברמה השניה או הראשונה. כל זה ישתנה כשאתאחד עם אהבת חיי... ובחזרה לבשר - אני חושב שזו החלטה שצריכה לבוא מהלב , ולא בגלל מה שאומרים על זה , כי כל עוד מרגישים צורך בבשר , כנראה עדיין צריכים אותו. באור ואהבה , יופיאל המלאך