צמחונות זה מסוכן?

eyalb

New member
צמחונות זה מסוכן?

אני כרגע לא צמחוני... כאילו אני מאמין בעקרונות הצימחונות אבל בעבר שניסתי להיות צמחוני זה נגמר בצורה רעה למדי ( יש לי אפילפסיה וזה די עורר את ההתקפים - והעיף אותי מהצבא - שזה דווקא טוב ) בכל מקרה יש לכם מושג איך אני בכל זאת יכול להפסיק לאכול בשר...

Weird Eyal 21

New member
אייל

לי גם יש אפילפסייה ואני צימחוני ואין לי התקפים.... מצד שני יש מיליון סוגים של אפילפסיה ולי אין התקפים כבר 8 שנים ולא גייסו אותי.... טוב גם לא רציתי אבל הם גם לא לא נראה לי שצימחונות יכולה להשפיע על זה בכל אופן תשאל את הנויירולוג שלך הוא בטוח יודע יותר מכולנו

eyalb

New member
תזונה ירודה יכולה להשפיע....

וזה מה שדפק אותי... השאלה איזה תחליפים יש לחלבון... ומה מונע חולשה שאצלי יכולה להיות לא טובה

Coma White1

New member
בגלל שאתה לא טבעוני...

אני משערת שתוכל למצוא את החלבון שלך בביצים.

בד"כ חוסר בחלבון זה דבר נדיר

כי שילוב של קטניה יחד עם דגן או במילים אחרות מוג´דרה, או פיתה עם חומוס- נותנות חלבון מצויין. הבעיה יכולה להיות בברזל ו B12. אבל שוב בגלל המחלה תתיעץ עם הנוירולוג שלך.

Coma White1

New member
איל, יקירי !

ברוך הבא. למען האמת, צמחונות בריאה יותר מאכילת בשר, כאשר יודעים לאכול נכון - תחליפי הסויה של טבעול מתאימים לצמחונים (לא לטבעונים - בגלל חלבון הביצה שיש בהם). אני באמת לא יודעת האם זה עלול לעורר את התקפי האפילפסיה. כדאי שתתיעץ עם דיאטנית או רופא....ברוך הבא למעוננו הקט, דארלינג

למעלה